Search
Close this search box.

CryptoClan 2.0 gelanceerd: nieuwe site, nieuwe energie en nog steeds veel Crypto

Het is zover: CryptoClan 2.0 is officieel gelanceerd. Een nieuwe website, nieuwe energie, meer inzichten en natuurlijk nog steeds een groot liefde voor en interesse in Crypto. Graag deel ik waar we vandaan komen, maar nog meer waar we naartoe gaan met CryptoClan.

[affcoups id=”2229″]

Hoe het begon…

Eind 2018 zagen we ruimte voor een nieuwe Crypto-site, met nieuws, achtergronden, guides, maar ook unieke concepten zoals bijvoorbeeld de ‘Wallet van Robert‘. Inmiddels zijn we 500 artikelen verder na het eerste nieuwsbericht eind 2018 en hebben we veel geleerd, de markt zien veranderen en veel interactie gehad met zowel mensen die handelen, exchanges, andere platformen, de overheid en andere Crypto-bedrijven.

Dit hebben we natuurlijk met veel plezier gedaan en dit zorgde ervoor dat we klaar waren voor de volgende stap. Het resultaat daarvan is CryptoClan 2.0 en natuurlijk deel ik graag wat dat precies betekent voor jou als CryptoClan-lezer.

CryptoClan 2.0

Met CryptoClan 2.0 hebben we een mooi slag gemaakt als het gaat om professionalisering, waarbij we enerzijds de website opnieuw ingericht en opgemaakt hebben. Met dit frisse, nieuwe design is de website niet alleen toegankelijker geworden, maar hebben we ook de nodige snelheidsverbeteringen doorgevoerd. Wellicht interessant om te delen dat we deze vanuit de mobile first-gedachte hebben ontworpen. Het grootste deel van de bezoekers van CryptoClan komt via mobiel binnen en ook daar wil je natuurlijk een optimale ervaring geven.

De afgelopen jaren hebben we een trouwe schare volgers opgebouwd en weten er zo’n 40.000 bezoekers per maand de weg naar CryptoClan te vinden. We hebben de ambitie om voor nog veel meer crypto-enthousiastelingen, zowel beginner als gevorderde, een belangrijk medium te worden met nieuws, guides, achtergronden, reviews en meer.

We bieden ook veel actuele informatie over cryptomunten, zoals bijvoorbeeld op onze Bitcoin– en Crypto livekoersen-pagina.

Nog meer content

We hebben ook een nieuwe schrijver aangetrokken om nog meer content te kunnen maken maar ook meer tijd te maken om Crypto-content vanuit een andere invalshoek te bekijken. We zullen dus ook meer gaan richten op het maken van uitgebreide guides, achtergronden, reviews, maar ook nog steeds het nieuws van de dag en (technische) analyses. Hierbij natuurlijk voor de groostet coins, maar ook de wat minder bekende Altcoins zullen aan de beurt komen.

[affcoups id=”3782″]

Met deze veranderingen en een nieuwe dosis energie, denken we dat CryptoClan een mooi platform is, maar nog beter kan worden waar lezers, maar ook crypto-bedrijven allemaal van kunnen profiteren.

Wij hopen je snel weer te zien. Wil je echt niets meer missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!


Volg CryptoClan op Facebook


🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.