Search
Close this search box.

Cryptoclan Cryptolunch 10-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief uit het weekend + Blockchainvisie

Onze cryptolunch van afgelopen vrijdag was door de crisissfeer op de cryptobeurs wat schraal. Gelukkig werd het sentiment gedurende de vrijdag positiever. Dit weekend was zelfs herstel te zien. Vanmorgen leek het sentiment weer om te slaan, maar gelukkig behouden de koersen nu hun positieve lijn. We kunnen onze cryptolunch vandaag dan ook weer garneren met wat groen. Als lunchspecial brengen we vandaag de visie en vijf  user cases van de Dutch Blockchain Coalition.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

Zoals gezegd is onze cryptolunch van vandaag beduidend groener dan die van vrijdag. De koers van de Bitcoin (BTC) stijgt 3,57% en ook de koersen van de diverse Altcoins in de top 10 stijgen vandaag verder in gepast tempo. Het feit dat de weekkoersen (nog) niet positief zijn duidt erop dat de munten het niveau van voor de crisis van vorige week nog niet hebben bereikt. Er zou dus ruimte voor herstel zijn, al duidt de gunstige ontwikkeling bij Tehter (USDT) erop dat beleggers toch voorzichtig zijn. Je kunt jouw eigen mening vormen op basis van ons onderstaande grafische crypto-overzicht.

Cryptolunch 10 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen verder
Cryptolunch 10 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen verder. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Buiten de top 10 is het beeld van de top 25 Altcoins ook overwegend positief. ZCash (ZEC), Tezos (XTZ) en Maker (MKR) hebben met een koersverlies van respectievelijk – 1,63%, -4,90% en -3,79% nog iets goed te maken. Ook hier geldt dat er nog geen positieve weekkoersen te melden zijn er er dus ruimte voor herstel zou moeten zijn. Hier werkt de Dash (DASH) met een koersstijging van 4,06% momenteel het hardst aan. Gemiddeld stijgen de koersen zo’n 2,5%. Zoals altijd zijn de koersen een momentopname (vandaag van 12.30 uur). De koersen kun je 24 uur per dag live bij ons volgen.

Cryptolunch: 5 user cases van de Dutch Blockchain Coalition

De Dutch Blockchain Coalition is de maatschappelijke samenwerking tussen publieke en private organisaties om voor Nederland een betrouwbare en veilige Blockchain structuur neer te zetten die past bij de eisen die gebruikers daar in de toekomst aan (kunnen) stellen. Dit doen zij door middel van een visiedocument en vijf user cases. In dit artikel lees je er alles over.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.