Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 11-12: Bear-trend houdt aan voor Bitcoin en Altcoins en Blockchain manipulatie

Net als gisteren zien we vandaag vooral rode cijfers in de crypto-koersen van de Bitcoin en Altcoins. We brengen je de details in ons grafische crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoins. Uiteraard brengen we je ook een overzicht van het laatste cryptonieuws. We besteden aandacht aan onze winactie en serveren de CryptoDaily Special met als thema cryptocrime. Vandaag bekijken we de mogelijkheden om Blockchain te manipuleren.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we negatieve koersen. De volatiele markt had toen vooral te maken met weerstandsniveau’s. Vandaag is de situatie nog iets minder positief. De cryptomunten hebben de weerstand niet kunnen overbruggen. Hierdoor zijn de koersen van Bitcoin en Altcoins negatief, zoals je in ons grafische crypto-overzicht kunt zien.

Crypto-overzicht 11 december: koersen Bitcoins en Altcoins bearish.
Crypto-overzicht 11 december: koersen Bitcoins en Altcoins bearish. Live koersen vastgelegd om 17.45 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 is de trend van de top 25 Altkoersen nog steeds bearish. Alleen de True USD (TUSD) maakt een 24-uurs resultaat van + 0,48% en komt daarmee nieuw binnen in de top 25, overigens ook met een negatief weekresultaat. De Dogecoin (DOGE) verliest met – 0,55% het minste terwijl de Dash (DASH) met -7,18% de meeste plaats op de pas moet maken. Uiteraard zijn de livekoersen een momentopname (in dit geval van 17.55 uur) en kun je de live cryptokoersen bij ons 24 uur per dag volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Onze selectie uit het laatste cryptonieuws is vandaag de volgende:

  • Vorige week transfereerde een whale een enorm bedrag Bitcoin (BTC). Dit leidde tot onrust. Nu blijkt die whale cryptobeurs Coinbase te zijn geweest.
  • In deze analyse gaat men op onderzoek uit naar de oorzaak van de koersval van vandaag. Is een koersbodem van $ 1.000,- in zicht?
  • Voor de Ripple (XRP) heeft men positievere verwachtingen. Men voorziet dat de koers na een kleine dip tegen het einde van het jaar stijgt.
  • Dit artikel bekijkt de Cardano (ADA).
  • Sommige mensen zien in Jeff Bezos, CEO van Amazon de redder van de Bitcoin.

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

CryptoDaily Special: cryptocrime Blockchain manipulatie

Blockchain heeft de reputatie snel, veilig en transparant te zijn. Zou het mogelijk zijn om de Bitcoin te manipuleren? CryptoClan.nl’s Cryptocrime ging op onderzoek en deelde het het schokkende resultaat in dit artikel.

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.