Search
Close this search box.

Gratis cryptovaluta winnen met CryptoClan en Cryptokado

In november 2018 vierden twee bedrijven feest. CryptoClan.nl vierde een make-over van de site en Coingarden lanceerde een bijzonder crypto kerstkado, cryptokado. In ons bericht van 14 november hebben we je hierover geïnformeerd. Feest vier je, zoals we in de komende maand zullen merken, samen. Daarom hebben CryptoClan.nl en Cryptokado.nl besloten om 2 cryptokadobonnen weg te geven. Inderdaad, we geven gratis cryptovaluta weg!

Wat is cryptokado?

Op de site cryptokado.eu kun je een cadeaubon kopen en die cadeau doen aan iemand die jij graag kennis wilt laten maken met cryptovaluta. De ontvanger kan de cryptokadobon vervolgens inwisselen op handelsplatform Coingarden. De gelukkige mag zelf kiezen voor gratis Bitcoin, gratis Ripple, gratis Ethereum of een combinatie daarvan.

Fysieke cryptokado kadokaart van Coingarden
Cryptoclan.nl en Cryptokado.eu geven gratis cryptovaluta weg.

Cryptokado is in een hardcopy-variant en digitale variant te verkrijgen. De hardcopy heeft een waarde van EUR 25,- wordt in een mooie geschenkverpakking bij jou bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om Cryptokado digitaal te geven. In dat geval kan je de waarde (tussen € 15,- en € 250,-) zelf kiezen. De digitale kadobon wordt dan naar jouw keuze als mooie voucher naar jou of de gelukkige ontvanger van het kado gestuurd. Als jij de voucher ontvangt is deze, als je hem in kleur uitprint, prima geschikt om zo of in een envelop kado te geven. Deze zijn onder andere te verkrijgen op Bitvavo en Binance.

Wat is CryptoClan.nl?

CryptoClan.nl is dé Nederlandse crypto- en Blockchain community. Elke dag bieden we 24 uur per dag de live koersen en het laatste nieuws. Ook serveren we dagelijks op de site de Cryptolunch. Hier lees je een tussenstand van de cryptovalutakoersen rond het middaguur en een interessant overzicht van cryptogebeurtenissen, zoals een top-5 of overzicht van muzikale beroemdheden die in cryptovaluta handelen. Dagelijks rond 18 uur serveren we de Crypto Daily. Deze Crypto Daily is een handzaam bericht met actuele koers van de Bitcoin en de 25 meest populaire Altcoins, een overzicht van het laatste nieuws en de dagelijkse CryptoDaily Special (verdieping op gebied van (cryptotaal, cryptocrime, cryptoclass en crypto-influencers en wisselende actuele onderwerpen). Zo ben je elke dag volledig op de hoogte. Je kunt de CryptoDaily op de site lezen, maar je ook gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoClan Daily dan gratis rond 18 uur in jouw mailbox.

Hoe kan ik gratis cryptovaluta krijgen?

In samenwerking met Cryptokado.eu verloot CryptoClan.nl 2 cryptokadobonnen onder alle abonnees die op 14 december om 11 uur zijn ingeschreven. Tussen 11 en 12 loten we uit alle dan aangemelde abonnees 2 gelukkigen. Ieder van hen krijgt een cryptokado van EUR 25,-. De winnaars worden krijgen een persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt in onze Cryptolunch van 14 december. Om kans te maken op gratis Bitcoin, gratis Ripple en/of gratis Ethereum hoef je jezelf dus alleen gratis te abonneren op de CryptoClan Daily. Dit kun je doen door je hieronder in te schrijven of de pagina te bezoeken.

Inschrijven winactie

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_b4c8a”][/cp_modal]

Kleine lettertjes

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • Het is slechts toegestaan één keer mee te doen, inschrijven met meerdere mailadressen zorgt voor uitsluiting van deelname.
  • Alleen bevestigde emailadressen dingen mee naar de prijs.
  • Auteurs en andere personen verbonden aan CryptoClan of CryptoKado zijn uitgesloten van deelname.
  • De winnaar wordt gekozen met een random.org, waarbij het gekozen nummer overeenkomt met het de positie in mailingbestand.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt in de CryptoLunch van 14 december en zal een persoonlijk bericht ontvangen op het opgegeven e-mailadres.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.