Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 20-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten vlak maar positief

We zagen tijdens de cryptolunch vanmiddag vlakke koersen. Hoewel de markt vanmiddag ook redelijk vlak was, is deze wat gunstiger ten opzichte van de lunch.  De koers van Bitcoin en koersen van cryptomunten stijgen dan ook gestaag verder, met her en der een positieve uitzondering die harder stijgt. Inmiddels lijkt het sentiment weer iets te matigen. De markt is dus duidelijk op zoek naar momentum. De weekkoersen blijven op drie na positief. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Uiteraard brengen we je het laatste cryptonieuws en in de CryptoDaily Special presenteren we vandaag vier cryptomunten die niet zo bekend zijn, maar volgens analisten wel klaar zijn voor goede rendementen. Ben jij benieuwd welke mogelijkheden zij zien? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Na de cryptolunch die positieve koersen toonde blijft de markt hoofdzakelijk positief. De Cardano (ADA) is op dit moment met een koersstijging van iets meer dan 4,5% de grote uitschieter. Het sentiment is wisselend. De weekkoersen blijven op de BinanceCoin (BNB) na positief. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily Crypto-overzicht 20 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen positief zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.
CryptoDaily Crypto-overzicht 20 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen positief zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld net als vanmiddag positief. De bandbreedte is hier nog steeds wat breder. Alleen de Maker (MKR) is net negatief. Tezos (XTZ) is hier duidelijk de positieve uitschieter met een koersstijging van meer dan 15%. Ook de weekkoersen zijn, op Bitcoin SV (BSV) en Dash (DASH) na, positief. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 20 maart. Live cryptokoersen  vastgelegd om 17.40 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 20 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 17.40 uur.

Cryptonieuws update:

  • In deze technische analyse zien we hoe de Bitcoin zich klaarmaakt voor een grote koersstijging.
  • De koersstijging van Cardano (ADA) is wellicht toe te schrijven aan CoinMarketCap dat de munt van een A-rating voorzag.
  • Deze technische analyse verklaart de koersstijging van de Tezos (XTZ), die wellicht nog even doorzet.
  • De Nasdaq is de eerste traditionele beurs waar, door samenwerking met CoinMarketCap, nu ook de cryptokoersen zijn opgenomen. De CMC200 wordt hierdoor ook opgenomen in diverse media.
  • Een Japans onderzoek onder crypto-investeerders vroeg de respondenten welke munt zij de grootste koersstijging zien maken. Meer dan 50% verwacht dat dit de Ripple (XRP) zal zijn.
  • Er zijn weer bijzonder grote transacties (zogeheten Whale transactions) gespot. Deze keer verplaatste men voor $ 113 miljoen dollar aan Stellar (XLM) en dat is uiteraard voer voor speculatie.

CryptoDaily Special: 4 cryptomunten die minder bekend zijn maar volgens analisten wel goede rendementen kunnen opbrengen.

Inmiddels zijn er naast de Bitcoin nog ruim 1.500 andere cryptomunten. Analisten speurden de koersen af naar mogelijke interessante investeringen. Zij benoemen vier onbekende cryptomunten met veel potentieel. Ben jij benieuwd waar zij extra rendement verwachten? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.