Search
Close this search box.

Crypto-overzicht Cryptolunch 2-1: Breaking: Ethereum (ETH) passeert Ripple (XPR) en whales!

Het nieuwe jaar begint direct met vuurwerk. Normaal gesproken brengen we tijdens de lunch alleen de crypto-overzichten van de koers van de Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten. Deze lunch melden we echter, naast onze special over 4 interessante cryptomunten voor 2019 direct twee schokkende nieuwsberichten. Alle reden om snel aan de cryptolunch te beginnen.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10 BREAKING:

In het koersoverzicht zien we stijgende koersen voor de Bitcoin en de meeste cryptomunten. Als we goed kijken zien we nog iets opvallends. Vorig jaar verdreef Ripple (XRP) Ethereum (ETH) van de tweede plaats op de ranglijst op basis van marktkapitalisatie. Vanmorgen heroverde Ethereum (ETH) deze positie onverwacht.

Cryptolunch 2 januari: koers bitcoin positief, Ethereum passeert Ripple. Live koersen vastgelegd om 12.00 uur.
Cryptolunch 2 januari: koers bitcoin positief, Ethereum passeert Ripple. Live koersen vastgelegd om 12.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 stijgen de koersen van de meeste cryptomunten uit de top 25.

Crypto-overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.00 uur.
Crypto-overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Breaking 2: grote whale-transactie van 1,1 miljard Ripple (XRP)

Naar nu blijkt heeft gisteren een transactie van 1,1 miljard Ripple (XRP) plaats gevonden. Volgens deskundigen is dit bedrag getransfereerd naar een wallet die wordt gebruikt bij over the counter trading. Deze wallet bevat nu meer dan 10% van het totaal aantal beschikbare aantal XRP. Grote vraag is met welk doel de transactie is gedaan. Uiteraard reageert de cryptogemeenschap onrustig.

CryptoLunch special: Wat zijn volgens de NASDAQ vier interessante Altcoins voor 2019?

Bij Nasdaq schijnt men iets van beleggen en analyseren te weten. Daarom zijn wij altijd alert als zij een vooruitblik delen. Deze keer benoemen ze vier interessante cryptomunten voor 2019. Ben jij benieuwd welke en waarom? Je leest het in deze bijdrage.

CryptoDailySpecial: vanavond de best presterende cryptomunten van 2018 en hun vooruitzichten voor 2019

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.