Search
Close this search box.

Cryptolunch 22-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten net iets onder die van gisteren.

Gisteren waren de koers van Bitcoin (BTC) en koersen van cryptomunten negatief gestemd. Vanmorgen leek de daling te neutraliseren, maar nu liggen de cryptokoersen weer licht onder die van gisteren. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial leggen we je alles uit Bitcoin geldautomaten in Nederland. Tot slot kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De koersen van Bitcoin en de cryptomunten waren tijdens de cryptolunch van gisteren negatief. Vandaag is dat niet anders, de koersen liggen iets onder het niveau van gisteren. Net als gisteren is wederom de Tron (TRX) de uitzondering die de regel bevestigt. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 22 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets onder die van gisteren. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Cryptolunch 22 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets onder die van gisteren. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen iets gedaald ten opzichte van gisteren. Het lijkt erop dat het verlies hier iets groter is.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

CryptoLunch special: Dit moet jij weten over de Nederlandse markt voor Bitcoin-automaten.

Wellicht heb je wel eens van Bitcoin-automaten gehoord. Deze zijn er ook in Nederland meer dan je denkt. Wil jij alles weten over de Bitcoin-geldautomaten? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond cryptocrime; de gegevens van gebruikers van cryptobeurzen liggen op straat!

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.