Search
Close this search box.

Cryptolunch 21-1: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief

Afgelopen vrijdag waren de koers van Bitcoin (BTC) en koersen van cryptomunten vlak en op zoek naar momentum. De koersen vonden dit weekend momentum, alleen leidde dit tot een bear market. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial leggen we je uit wat jij moet weten over de komende Bitcoin-vergunning. Tot slot kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De koersen van Bitcoin en de cryptomunten waren tijdens de cryptolunch van vrijdag nogal vlak. We verlieten de lunch met een koers van € 3.232,35 voor Bitcoin (BTC), € 0,2838 voor Ripple (XRP) en € 108,14 voor Ethereum (ETH). In het weekend hebben de koersen helaas averij opgelopen. Niet voor het eerst is de Tron (TRX) de uitzondering die de regel bevestigt. Dit geldt eveneens voor de weekkoersen. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Crypto-lunch 21 januari: koers Bitcoin en cryptomunten verliezen in het weekend. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Crypto-lunch 21 januari: koers Bitcoin en cryptomunten verliezen in het weekend. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen negatief uit het weekend gekomen. In vergelijking met afgelopen vrijdag is de schade ook hier snel inzichtelijk.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 21 januari. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 21 januari. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Dit moet jij weten over de Nederlandse Bitcoin-vergunning.

Afgelopen vrijdag maakte minister Hoekstra van financiën het advies van AMF en DNB bekend. Hij stelt een vergunningstelsel voor cryptohandel voor. Wil jij weten wat je moet weten over de Nederlandse Bitcoin-vergunning? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond het tweede voorstel van AFM en DNB dat veel belangrijker voor jou is.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.