Search
Close this search box.

Cryptolunch 18-1: koers Bitcoin blijft vlak + 2 bijzondere specials

Gisteren was de Bitcoin koers en die van cryptomunten al op zoek naar een nieuw momentum. Dat is vandaag niet anders. De koersen blijven rond hetzelfde punt hangen. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial laten we zien wat Johan Cruijff jou leert over de Bitcoin. Ook publiceren we als special ons exclusieve interview met crypto-influencer Jimmy Song. Tot slot kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De koersen van Bitcoin en de cryptomunten bleven tijdens de cryptolunch van gisteren rond hetzelfde punt hangen. Dat is de afgelopen 24 uur niet veranderd. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 18 januari: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven rond hetzelfde punt hangen. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.
Cryptolunch 18 januari: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven rond hetzelfde punt hangen. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Buiten de top 10 zien we een zelfde beeld. De koersen fluctueren wat rond die van gisteren. Wel zien we hier bij de USD Coin (USDC) de eerste positieve weekkoers op het bord verschijnen. Let op! De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is. Dit nog steeds naar aanleiding van de 51%-aanval van vorige week.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Dit leert Johan Cruijff jou over de Bitcoin (BTC)?

Johan Cruijff kon vreselijk goed voetballen maar ons verder ook veel leren door zijn wijsheden. Ben jij benieuwd wat Johan Cruijff ons leert over de Bitcoin? Lees dan snel onze lunchspecial.

Exclusief: interview met Bitcoin programmeur en influencer Jimmy Song

Wij spraken afgelopen maandag exclusief met Jimmy Song, Bitcoin-programmeur en influencer. Ben jij benieuwd naar de updates van Bitcoin, zijn visie op de cryptotoekomst en zijn oordeel over de cryptomarkt in Nederland? Bekijk dan snel ons exclusieve interview.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Bitcoin SV (BSV) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.