Cryptolunch 17-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht negatief in vlakke markt

We zagen gisteren al dat de koersen van Bitcoin en cryptomunten zoekende zijn naar een nieuw momentum. Ook vandaag is de markt vlak, al lijkt er een licht negatieve tendens te heersen. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial gingen we op zoek naar een antwoord op de vraag of er een verband is tussen hacks van crypto-exchanges en de koers van de Bitcoin. Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we al dat de koers van Bitcoin en de meeste cryptomunten redelijk vlak bleef. Dat beeld is vanochtend niet veranderd. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 17 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht negatief in vlakke markt. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.
Cryptolunch 17 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht negatief in vlakke markt. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Buiten de top 10 zien we een zelfde beeld. De koersen fluctueren wat rond die van gisteren. Ook hier lijkt het sentiment overwegend negatief. Let op! De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is. Dit nog steeds naar aanleiding van de 51%-aanval van vorige week.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.50 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Is er een verband tussen crypto-exchange hacks en de koers van Bitcoin (BTC)?

Denk jij dat er een verband is tussen hacks van cryptobeurzen en de koers van Bitcoin (BTC)? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Bitcoin SV (BSV) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.