Search
Close this search box.

Cryptolunch 16-1: Koers Bitcoin en cryptomunten zoekende

Gisteren zagen we een herstel van de cryptokoersen. Gisteravond en vanmorgen waren de koersen van Bitcoin en cryptomunten echter weer negatief. We zien nu dat de stemming wisselt. Sommige koersen zijn positief en andere negatief. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial gingen we op zoek naar de achtergronden bij het bericht dat Rusland 470 miljard dollar gaat investeren in Bitcoin. Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we positieve cryptokoersen die gisteravond en vanochtend van de borden verdwenen. Nu is de stemming wisselend per munt. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 16 januari: koers Bitcoin en cryptomunten wisselend. Live koersen cryptomunten vastgelegd om 13.10 uur.
Cryptolunch 16 januari: koers Bitcoin en cryptomunten wisselend. Live koersen cryptomunten vastgelegd om 13.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 is het sentiment wisselend. Let op! De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is. Dit nog steeds naar aanleiding van de 51%-aanval van vorige week.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch. Live koersen cryptomunten vastgelegd om 13.10 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch. Live koersen cryptomunten vastgelegd om 13.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Wat is er waar van het bericht dat Rusland $ 470 miljard in Bitcoin (BTC) gaat investeren?

Het gerucht wordt steeds sterker dat Rusland een gigantisch bedrag in Bitcoin (BTC) gaat investeren. Ben jij benieuwd naar de achtergronden en of het gerucht waar kan zijn? Lees dan snel onze lunchspecial.

Update: Ethereum (ETH) Constantinople hard fork uitgesteld

In verband met een veiligheidslek is de Ethereum (ETH) Constantinople hard fork tot nader order uitgesteld. Vrijdag komt men bijeen om de zaak te bespreken en weten we meer over de voortgang.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Cardano (ADA) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.