Search
Close this search box.

Cryptolunch 11-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten minder negatief

Gisteren zagen we tijdens de cryptolunch de koers van Bitcoin en koersen van andere munten hard onderuit gaan. De verliezen werden met dubbele cijfers geschreven. Inmiddels lijkt de markt te kalmeren. Met onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen we je direct op de hoogte van de laatste stand van zaken. In de lunchspecial staan we stil bij de tweede Ethereum (ETH) hard fork. Zou dit ook een scam kunnen zijn? Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we zwaar negatieve koersen die in de loop van de dag verder daalden tot het verlies in dubbele cijfers geschreven moest worden. Ook vandaag zijn de resultaten nog negatief, al lijkt de markt wat te kalmeren.

Cryptolunch 11 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten minder negatief. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.
Cryptolunch 11 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten minder negatief. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 vallen de koersen in snel tempo terug. De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.

Ook buiten de top 10 lijken de koersen langzaam iets minder negatief te worden en wat ruimte terug te winnen. ZCash (ZEC) zet zelfs weer een positief resultaat op het bord.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: zou Ethereum (ETC) hard fork Ethereum Nowa (ETN) ook een scam kunnen zijn?

De tweede hard fork van Ethereum is Ethereum Nowa (ETN), die voor 12 januari gepland staat. Uiteraard gingen wij op onderzoek uit voor een kennismaking. Ben jij benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Bitcoin Cash (BCH) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.