Search
Close this search box.

Cryptolunch 10-1: Koers Bitcoin en koersen Altcoins dalen onverwacht

Na de positieve cryptolunch van gisteren is het vandaag even slikken. Sinds vanmorgen dalen de koers van Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins onverwacht snel. Met onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen we je direct op de hoogte van de laatste stand van zaken. In de lunchspecial staan we stil bij de eerste Ethereum (ETH) hard fork. Zou dit een scam kunnen zijn? Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren was de cryptolunch positief en domineerde de kleur groen. Vandaag is het even slikken tijdens de lunch. Sinds vanmorgen dalen de koersen namelijk snel. Dit zie je direct in ons cryptolunch overzicht.

Cryptolunch 10-1 koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen snel. Live koersen vastgelegd om 13.10 uur.
Cryptolunch 10-1 koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen snel. Live koersen vastgelegd om 13.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 vallen de koersen in snel tempo terug. De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 10-1. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: zou Ethereum (ETC) hard fork Ethereum Classic Vision (ETCV) een scam kunnen zijn?

Als eerste van de drie komende hard forks besteden we aandacht aan de hard fork die gepland is voor 11 januari. Ben jij benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Eon (EON) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.