Search
Close this search box.

Cryptolunch 24-1: Koers Bitcoin en cryptomunten licht negatief

Gisteren zagen we dat de koers van Bitcoin (BTC) en koersen van cryptomunten positiever werden. Vannacht was er negatief nieuws over EFT’s en dat heeft de stijging geremd. Er is nu sprake van een lichte teruggang. Ons crypto-overzicht met koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. Daarnaast kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond met daarin alle laatste ontwikkelingen over de EFT. Ook kijken we alvast vooruit naar de special van morgen, waarin we de Bittorrent Token centraal zetten.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De koersen van Bitcoin en de cryptomunten waren tijdens de cryptolunch van gisteren positief. Door negatief nieuws over ETF’s, waar we in onze Daily special meer over delen, zijn de koersen iets gedaald. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 24 januari: koers Bitcoin en koers cryptomunten licht negatief na slecht nieuws over EFT's. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.
Cryptolunch 24 januari: koers Bitcoin en koers cryptomunten licht negatief na slecht nieuws over EFT’s. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen na de positiviteit van gisteren weer iets in mineur. We zien dan ook wisselende resultaten.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.

Morgen op CryptoClan.nl: Alles over de Bittorrent token.

Wij praten je morgen bij over alles wat je over de Bittorrent token moet weten. Ben jij benieuwd wat dit Tron-initiatief precies is en hoe jij via de Airdrop mee kunt profiteren? Abonneer je dan nu alvast gratis op de CryptoDaily, je mist dan niets!

CryptoDailySpecial: vanavond de stand van zaken rond ETF-trading.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.