Cryptolunch 23-1: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief

Nadat we gisteren al zagen dat de koers van Bitcoin (BTC) en koersen van cryptomunten positiever werden houdt het herstel vandaag aan. We zien in het lunchoverzicht dan ook vooral groene koersen. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial laten we je kennis maken met de eerste Bitcoin-baby ter wereld. Tot slot kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond met daarin onze tips om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt van een cryptoscam.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De koersen van Bitcoin en de cryptomunten waren tijdens de cryptolunch van gisteren licht negatief. Gisteravond draaide het sentiment en ook vandaag zien we positieve koersen. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 23 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Cryptolunch 23 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen weg van het negatieve sentiment van gisteren. We zien dan ook uitsluitend groene dagresultaten.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

CryptoLunch special: ’s werelds eerste cryptobaby Izabella.

De schattige Engelse Izabella is de eerste Bitcoin-baby ter wereld. Wil jij weten hoe ze deze titel verdient? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond de tips om te voorkomen dat je in een cryptoscam trapt!

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.