Search
Close this search box.

Cryptolunch 1-1: rustige koers Bitcoin en koersen cryptomunten

Dat veel mensen het nieuwe jaar rustig beginnen zien we ook op de cryptomarkt. De koers van de Bitcoin en koersen van de top 25 Altcoins draaien voor het grootste deel al de hele dag rond de koers van gisteren. In ons grafische crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken. Daarnaast serveren we als lunch-special een terugblik op de grootste beurzen van 2018 en staan we stil bij het nieuws dat Bakkt met een kapitaalinjectie van $ 182 miljoen wel eens dé disrupter van 2019 kan worden. Dit uiteraard niet zonder jou en jouw dierbaren eerst een gezond en voorspoedig 2019 te wensen.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

We zien vandaag dat de cryptokoersen redelijk rond de koers van gisteren blijven steken. Uiteraard is er minder marktcapaciteit in verband met nieuwjaarsdag. Hierdoor is de markt rustiger. De negatieve koers van Bitcoin en sommige Altcoins lijken eerder momentopnames dan indicaties van een koersverlaging.

Cryptolunch 1 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten beginnen het jaar rustig. Live koersen vastgelegd om 14.00 uur.
Cryptolunch 1 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten beginnen het jaar rustig. Live koersen vastgelegd om 14.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunchoverzicht overige Altcoins top 25

Buiten de top-10 lijkt het sentiment iets negatiever, hoewel hier de positieve koersen ook naar verhouding iets hoger liggen.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 14.05 uur

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: wat zijn de grootste crypto-exchanges van 2018 en wat doet Bakkt in 2019?

Wij kijken terug naar de grootste cryptobeurzen van 2018. Daarbij laten we zien wat Bakkt in 2019 kan brengen. Wil jij inspiratie om te handelen op een cryptobeurs? Je leest het in deze bijdrage.

CryptoDaily met Special: vanavond Bitcoin en Ripple in 2019: wat voorspellen de experts?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.