Cryptolunch 11-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief uit het weekend

Vrijdag zagen we tijdens de cryptolunch zijwaarts bewegende koersen met enkele positieve uitschieters. Vanmorgen kwamen de koersen licht negatief uit het weekend en die trend houdt vanochtend aan. Wel zijn er enkele positieve uitschieters te zien. Verder blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag uitleggen hoe je kunt voorkomen dat je handelt op basis van FOMO. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van vrijdag zagen we vooral zijwaartse koersbewegingen met  BinanceCoin (BNB) als positieve uitschieter. Vandaag zien we een licht negatieve tendens en blijft de Bitcoin onder de $ 4.000,- hangen. Positieve uitzondering is de Stellar (XLM), die met dubbele cijfers stijgt. De invloed op de weekkoersen blijft beperkt. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 11 maart: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 13.20 uur.
Cryptolunch 11 maart: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 13.20 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we, in tegenstelling tot afgelopen vrijdag vandaag vooral negatieve koersen met een enkele positieve uitschieter. De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.20 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe voorkom je dat FOMO tot verlies op jouw beleggingen leidt?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.