Search
Close this search box.

Cryptolunch 18-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten lopen iets terug na weekendrally

Vrijdag zagen we tijdens de cryptolunch een positieve cryptomarkt. Tijdens de late cryptolunch van vandaag zien we dat de dagkoersen licht negatief zijn. Laat je daardoor echter niet misleiden, de markt heeft dit weekend namelijk een rally meegemaakt. De positieve weekkoersen laten dat zien. Het sentiment lijkt overigens weer wat positiever. Daarna blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag interessante cryptomunten bekijken die gekoppeld zijn aan fysieke producten. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van van vrijdag zagen dat de Bitcoin (BTC) € 3.508,85 noteerde. Ethereum (ETH) schreef € 120,61 en Ripple (XRP) noteerde € 0,2822. Ondanks de negatieve dagkoersen zien we dat de cryptomunten sterker uit het weekend komen. Na de negatieve opening lijkt het sentiment weer positief. In onze cryptolunch zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 18-3 koers Bitcoin en koersen cryptomunten hoger dan vrijdag ondanks negatief dagresultaat. Live koersen vastgelegd om 15.10 uur.
Cryptolunch 18-3 koers Bitcoin en koersen cryptomunten hoger dan vrijdag ondanks negatief dagresultaat. Live koersen vastgelegd om 15.10 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we over het algemeen een hoger niveau dan afgelopen vrijdag. Ook hier is het 24-uurs niveau iets lager en de weekkoers haast overal positief. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 15.10 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 15.10 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe denkt de Amerikaanse toezichthouder echt over Bitcoin?

De voorzitter van de Amerikaanse toezichthouder is negatief over de Bitcoin. Andere bestuursleden zijn juist positief. In onze bijdrage zetten we het officiële standpunt van de SEC over Bitcoin uiteen.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.