Search
Close this search box.

Cryptolunch 30-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht positief

Na een negatief begin zijn de koers van de Bitcoin (BTC) en de koersen van de meeste cryptomunten vandaag iets positiever gestemd. Ons crypto-overzicht met koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. Daarnaast bieden we als lunchspecial een update op berichten die wij eerder maakten en waar belangrijke ontwikkelingen in zijn. Tot slot kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond met daarin het vervolg van onze CryptoClass over Marktkapitalisatie.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Vanmorgen zagen we al dat de Bitcoin en meeste cryptomunten licht herstellen. Het herstel heeft doorgezet en de meeste koersen tonen inmiddels weer groene cijfers. Dat het herstel broos is zien we aan de overwegend rode weekkoersen Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 30 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen langzaam. Live koersen vastgelegd om 14.00 uur.
Cryptolunch 30 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen langzaam. Live koersen vastgelegd om 14.00 uur.

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we een broos herstel van de top 25. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 14.00 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 14.00 uur.

Cryptolunch special: CryptoClan Updates

Na het nieuwsbericht houden ontwikkelingen vaak niet op. We beloven dan ook regelmatig dat we je op de hoogte houden over bepaalde zaken. Dat doen we dan ook in de rubriek CryptoClan updates. Ben jij benieuwd? Je leest het in de CryptoClan Lunchspecial.

CryptoDailySpecial: het belang van market caps (deel 2).

Wil jij alvast het eerste deel over het belang van market caps lezen? Dat kan hier.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.