Search
Close this search box.

Cryptolunch 6-12: Cryptokoersen Bitcoin en Altcoins dalen verder + vrouwelijke influencers

In ons cryptolunch crypto-overzicht zien we dat de koersen van Bitcoin en Altcoins na gisteren ook vandaag in mineur zijn. Naast de dalende koersen staan we in de lunchspecial stil bij crypto-influencers. Deze keer gingen we op zoek naar vrouwelijke influencers. We stellen je vijf belangrijke cryptovrouwen voor.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

Gisteren zagen we al overwegend rode cijfers tijdens de lunch en daar is vandaag weinig verandering in te bespeuren. In het grafisch crypto-overzicht zie je de koersen van Bitcoin en Altcoin top 10 om 15.50 uur. Opvallend is het zware koersverlies van de Bitcoin Cash (BCH). Dat juist BSV de enige cryptomunt is die winst maakt maakt dit gezien de turbulente hard-fork extra pikant.

Cryptolunch 6 december: Bitcoin en Altcoins dalen verder.
Cryptolunch 6 december: Bitcoin en Altcoins dalen verder. Live koersen vastgelegd om 11.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Ook buiten de top 10 zijn de koersen overwegend negatief. VeChain (VET) is met een koerswinst van 1,06% de uitzondering die de regel vandaag bevestigd. Dit resultaat is niet goed genoeg voor een positief weekresultaat. Groene weekcijfers zijn alleen voorbehouden aan BinanceCoin (BNB), Maker (MKR) en Dogecoin (DOGE). Qua dagkoersen valt op dat Maker (MKR) en Tezos (XTZ)  met respectievelijk 12,92& en 12,79%  het zwaarste verlies lijden. OOk valt op dat de beleggers in BinanceCoin (BNB) klaarblijkelijk de koerswinst van de afgelopen dagen veilig stellen. Na eerdere sterke stijgingen verliest het aandeel vandaag 10,67%. De overige Altcoins in de top 25 weten het verlies zo te beperken dat dubbele cijfers niet nodig zijn. Uiteraard zijn de vastgelegde koersen een moment-opname (van 12.00 uur). De cryptokoersen kun je 24 uur per dag live volgen op onze site.

Cryptolunch: vier vrouwelijke crypto-influencers

Op veel gebieden is de cryptomarkt revolutionair en vernieuwend. Zo niet op het gebied van participerende dames. Zo blijkt dat nog geen 10 % van de Bitcoin-gemeenschap vrouwelijk is. Wij vonden het daarom een goed moment om stil te staan bij vrouwelijke crypto-influencers.

  • Laura Shin

Laura Shin was verantwoordelijk voor publicaties op het gebied van Blockchain en cryptovaluta. Zo bouwde zij een miljoenenpubliek op. Zij wist dit publiek mee te krijgen naar haar eigen podcasts ‘unchained‘ en ‘unconfirmed‘. De meest invloedrijke en moeilijkst bereikbare crypto-experts en influencers staan in de rij om bij haar aan te sluiten. Daardoor weet ze regelmatig primeurs te scoren en is ze inmiddels zelf een influencer, wellicht zelfs een van de belangrijkste, geworden.

  • Blythe Masters

Deze dame was eerst verantwoordelijk voor digitalisering bij zakenbank JP Morgan en is momenteel met haar bedrijf Digital Assets Holding. Met dit bedrijf helpt ze banken om zich voor te bereiden op implementatie van Blockchain-toepassingen. Hiermee draagt ze sterk bij aan de verspreiding van Blockchain in de financiële sector. Hier lees je een achtergrondartikel over haar.

  • Marie Wieck

Wie regelmatig het nieuws op gebied van Blockchain volgt weet dat IBM vaak voorop loopt als het over de ontwikkeling van Blockchain-technologieën gaat. Marie Wieck is de vrouw achter het succes van IBM op dit gebied. Zij is namelijk hoofd van de Blockchain divisie van IBM. Daarnaast is zij namens IBM een van de krachten achter het project hyperledger, een open source voor Blockchain. Haar invloed moge duidelijk zijn. Hier lees je een uitgebreider portret.

  • Kathleen Breitman

Deze dame werkte voor Blockchainconsortium R3, Bridgewater Associates en de Wall Street Journal voordat ze haar eigen bedrijf Dynamic Ledger Solutions oprichtte. Het bedrijf doet wellicht niet direct een bel rinkelen, maar dit bedrijf richtte cryptomunt Tezos (XTZ) op en haalde bij de ICO liefst $ 232 miljoen op. Als je dan beseft dat deze dame nog geen 30 jaar oud is begrijp je haar invloed. Haar nieuwste project op gebied van video wordt dan met belangstelling gevolgd.

 

 

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.