Search
Close this search box.

Cryptolunch 28-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins kleuren rood

De koers van de Bitcoin en Altcoins top 25 leek gisteren al enigszins te schommelen. Vandaag laten we je in onze twee grafische crypto-overzichten zien dat de koers op één uitzondering na, negatief is. Daarnaast brengen we in onze cryptolunch-special een overzicht van drie principiële punten die nu spelen en die de ontwikkelingen van de Blockchain in 2019 zullen bepalen. Je leest het tijdens deze cryptolunch.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

Gisteren fluctueerden de markten en waren en derhalve zowel positieve als negatieve koersen te zien. Vandaag is de markt stabieler, maar helaas ook consistent negatief. Ons grafische crypto-overzicht laat niets te raden over.

Crypto overzicht lunch 28 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief.
Crypto overzicht lunch 28 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief. Live koersen vastgelegd om 12.35

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunchoverzicht overige Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 zien we, met Monero (XMR) als enige uitzondering, negatieve koersen voor de cryptomunten.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: welke pincipiële keuzes zullen de koers van de Blockchain in 2019 bepalen?

Weet jij welke drie principiële discussies van invloed zijn op de ontwikkeling van de Blockchain in 2019 en de koers bepalen? Je leest het in deze bijdrage.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.