Search
Close this search box.

Cryptolunch 14-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen + winnaars cryptowinactie

Gisteren zagen we tijdens de cryptolunch al negatieve koersen in een gespannen markt. Vandaag blijkt uit de crypto lunchoverzichten dat de koersen van Bitcoin en Altcoins verder terrein verliezen op weg naar het weekend. Tevens liep vandaag de inschrijving voor onze crypto-winactie in samenwerking met cryptokado.eu af. Wij maken als special de winnaars bekend.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

In ons grafische crypto-overzicht van deze middag zien we dat de koersen verder terrein verliezen. Bij de Bitcoin en Altcoin top 10 zien we uitsluitend rode cijfers, waarbij Bitcoin Cash (BCH) met een verlies van -11,94% het verlies zelfs in dubbele cijfers moet noteren.

Cryptolunch Crypto-overzicht 14 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen verder
Crypto-overzicht 14 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen verder. Live koersen vastgelegd om 11.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Ook buiten de top 10 zijn de top 25 Altcoins over het algemeen negatief gestemd. Tezos (XTZ) verliest met 8,88% momenteel het meest. Het gemiddelde verlies bedraagt zo’n -5 %. Uitzonderingen vormen Maker (MKR) en TrueUSD die plusjes van + 0,15% en 0,48% noteren. Ronduit opvallend is de koersstijging van de Waves (WAVES) die 18,17% bedraagt en daarmee in dit segment tevens voor de enige groene weekkoers zorgt. Overigens zijn de genoemde koersen altijd een momentopname (in dit geval van 12.40 uur). De live koersen kun je hier 24 uur per dag volgen.

Cryptolunch special: Bekendmaking Winactie cryptovaluta

In samenwerking met cryptokado.eu organiseerden wij een winactie. Onder alle abonnees die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd hadden op onze gratis CryptoDaily hebben wij inmiddels 2 willekeurig gekozen winnaars bekend gemaakt. Wij hebben beide winnaars inmiddels per e-mail geïnformeerd. Ook op deze plaats maken we gebruik van de gelegenheid om Wouter en wollev*** (van deze gebruiker/gebruikster hebben we alleen het e-mail adres, waar wij hier het eerste deel van aangeven) te feliciteren met hun gewonnen cryptokado van EUR 25,-. Overigens kun je het cryptokado nog steeds bestellen als leuk cadeau tijdens de feestdagen of bij een andere gelegenheid. Kijk op cryptokado.eu voor meer informatie.

CryptoDaily met Special: vanavond de koersverwachting van de Bitcoin voor 2019

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.