Search
Close this search box.

Wallet van Robert 12: inleg verdubbeld

Inmiddels zijn we als eerste cryptocommunity van Nederland al een tijdje druk doende met live beleggen. Na rendement dat ik verdubbelde en het record van week vier besloot ik pas op de plaats te maken. Na een aantal weken besloot ik weer in te stappen en te bezien of ik beter kon presteren dan de Bitcoin. Inmiddels heb ik het resultaat weer opgemaakt en mijn wallet geanalyseerd. Wat het resultaat was? De kop verraadt al iets. Ik praat je bij in deze bijdrage van de wallet van Robert.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

In de vorige wallet van Robert zagen we dat ik helaas mijn inleg had verloren, maar toch beter presteerde dan de Bitcoin. Daarnaast had ik mijn eerdere winst van € 43,75 veilig apart laten staan. Hoewel ik dat wilde had ik, doordat het saldo voor die munt te laag was om te wisselen, De Basic Attention Token (BAT) niet omgewisseld.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten behaalde de wallet van Robert sinds de laatste update?

Mijn account bij Bitcoinmeester had na de vorige update dus een saldo fiat geld en 6 (verlieslatende) cryptomunten in portefeuille. Gelukkig herstelden de koersen en werd er een hoop goed gemaakt. Ik behaalde de volgende rendementen:
Bitcoin (BTC): + 20,63 %
Ripple (XRP): + 6,73 %
Dash (DASH): + 13,16 %
Litecoin (LTC): + 29,34 %
BinanceCoin (BNB): 14,42 %
Basic Attention Token (BAT): + 7,39 %

Doordat ik niet in iedere cryptomunt hetzelfde kapitaal had geïnvesteerd kwam mijn rendement op investeringen sinds de vorige update op 15,52 % uit. Hoewel dit rendement lager is dan de Bitcoin is het nog steeds een percentage dat je met niet veel andere investeringen kunt verdienen. Bovendien zorgde dit rendement, in combinatie met het kassaldo ervoor, dat ik mijn begin-inleg van € 100,- in 12 updates verdubbeld heb.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Aangezien BitcoinMeester met ruim 130 cryptomunten altijd een ruime keuze biedt is het altijd raadzaam om de koersen te bekijken. Zeker omdat BitcoinMeester daar ook veel informatie en grafieken over deelt. Zoals jullie weten ben ik er persoonlijk geen voorstander van om veel te wisselen als de rationele technische en fundamentele analyses daar geen aanleiding voor geven. In dit geval zijn de financiële analyses, waarbij 28 criteria beoordeeld worden, voor alle munten positief. Ook de trend-analyse geeft geen reden om het ‘winnende team’ te wijzigen.

Wel leren de analyses dat ik op basis van fundamentele analyse rekening moet houden met een omslag bij de koers van de Litecoin (LTC).

[ninja_tables id=”2558″]

Wijziging voor de wallet van Robert in de komende week

Voordat we naar de cryptomunten kijken kan ik één zekere wijziging doorvoeren. Vanaf nu volgt de ‘wallet van Robert’ vast op de maandag. We zetten de serie ook in de zomermaanden door en vanaf 24 juni kun je elke maandag voor 21 uur vast de nieuwe wallet van Robert veranderen. Zo begin je altijd up-to-date aan jouw nieuwe handelsweek.

Uiteraard betekent dit dat we in de tussentijd, net als aankomende week, de koersen goed zullen volgen. De Litecoin (LTC) krijgt hierbij, zoals gezegd, mijn speciale aandacht. Zoals inmiddels gebruikelijk informeer ik jullie direct op Twitter zodra er wijzigingen zijn. Daar kunnen jullie ook direct mijn resultaten en beslissingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom en wat jullie verwachtingen zijn.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.