Search
Close this search box.

Wallet van Robert 19: Robert investeert op tijd in Bitcoin

Toen ik vorige week de inhoud van de wallet inventariseerde gaf ik al aan dat ik paraat zou staan. Afgelopen woensdag was het zover en investeerde ik. Zoals gebruikelijk maak ik op maandag de balans op van mijn wallet en kijk ik vooruit naar de komende week.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Vorige week versloeg ik in de wallet van Robert de Bitcoin. De markt bleef volatiel, dus bleef ik in eerste instantie mijn kans afwachten. Ik begon de week dus met de BinanceCoin (BNB) en Basic Attention Token (BAT) in mijn wallet. Daarnaast had ik mijn saldo nog steeds op de rekening. Ik was klaar voor actie en bleek deze keer niet zonder reden.

[affcoups id=”2543″]

Robert vulde de wallet van Robert tussentijds

In de afgelopen week was er een duidelijke wisseling van tendens te merken. Hier speelden zowel technische als fundamentele factoren een rol. Woensdagavond besloot ik dan ook mijn portefeuille uit te breiden. In het bijbehorende artikel legde ik mijn beslissing uit.

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen week?

Mijn account bij Bitcoinmeester bestond, bij het opmaken van de tussenstand inmiddels uit een saldo fiat geld, de Bitocoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Eos (EOS), Basic Attention Code (BAT) en de BinanceCoin (BNB). Daarnaast hield ik het saldo fiat geld van eerdere winsten op de rekening. Onderstaand overzicht toont je direct de resultaten van de cryptomunten die ik in bezit heb. Het rendement van de Bitcoin ten opzichte van de Euro was de afgelopen week 15,48 %.

Wallet van Robert 5 augustus
Wallet van Robert 5 augustus: instap op het juiste moment leidt tot veel rendement.

Uit de grafiek kan ik opmaken dat ik hop het juiste moment ben ingestapt. Zeker door de sterke rally van de Bitcoin (BTC) heb ik in enkele dagen een rendement in dubbele cijfers behaald. Uiteraard is het de kunst om te proberen dit rendement volgende week te versterken.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Om eenvoudig te beginnen, mijn bezit aan Basic Attention Token (BAT) is nog steeds geen € 9,50 waard, dus kan ik deze nog steeds niet verhandelen.

Voor het overige geven de technische analyses niet direct een duidelijk koersbeeld. Op basis van mijn overwegingen om in te stappen is er weinig reden die overweging nu te herzien. Enige uitzondering hierop vormt de Litecoin (LTC). Deze heb ik gekocht om te profiteren van de halving die eerder deze maandag plaatsvond. Er was kort na de halving inderdaad een korte stijging tot 10%. Deze neemt inmiddels weer af, dus dat is zeker een zorg voor de komende week.

Een analyse op de site van BitcoinMeester, waar ik mij beperkte tot de top 50 van ruim 160 beschikbare cryptomunten, leverde ook geen acute extra investeringsprikkels. Dit met name doordat ik nu een breed pakket met Bitcoin en Altcoins heb.

Mijn flink gevulde wallet van Robert ziet er dus als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Zodra ik ruimte zie om te handelen om het rendement te verhogen of mijn verlies te stoppen zal ik mijn investeringen direct heroverwegen. Mijn wijzigingen publiceer ik dan direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook direct mijn resultaten en beslissingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom en wat jullie verwachtingen zijn. Uiteraard maak ik daarbij gebruik van de diensten van Bitcoinmeester.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.