Search
Close this search box.

Wallet van Robert 20: kansen voor Bitcoin en rendement

Toen ik op 6 augustus weer investeerde leek dat het ideale moment. Helaas moest ik wegens ziekte vorige week overslaan, maar deze week ben ik weer terug. Daarbij zie ik dat er mooie kansen zijn. In deze bijdrage maak ik de balans op van 2 roerige weken en beoordeel ik de wallet van Robert voor de komende week.

[affcoups id=”2543″]

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Na de mutaties die ik in de vorige bijdrage uitlegde bestaat mijn account bij Bitcoinmeester, bij het opmaken van deze tussenstand inmiddels uit een saldo fiat geld, de Bitocoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Eos(EOS), Basic Attention Code (BAT) en de BinanceCoin (BNB).

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen twee weken?

De afgelopen week herstelde de koers van de Bitcoin en de meeste Altcoins wat, maar de week ervoor was de beurs erg somber gestemd. Aangezien ik die week ziek was volgt de correctie op de laatste winst (pas) in deze bijdrage. Hierdoor is het resultaat vertekend en lijkt het negatiever dan het is. Eerlijk is eerlijk, ook wanneer je het saldo van de afgelopen week bekijkt presteert de wallet onder de Bitcoin.

Wallet van Robert vertekent door tijdsperiode maar scoort ook in het weekresultaat onder Bitcoin.
Wallet van Robert vertekent door tijdsperiode maar scoort ook in het weekresultaat onder Bitcoin.

De grafieken laten zien dat het echte verlies verder dan een week geleden is geleden. De weekkoersen zijn positiever, al was vandaag niet de beste dag.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

De Basic Attention Token blijkt erg aan de wallet gehecht en kan ook nu, gezien mijn belang van minder dan EUR 9,50, niet verhandeld worden.

Een analyse op de site van BitcoinMeester, waar ik mij beperkte tot de top 50 van ruim 160 beschikbare cryptomunten, leverde ook geen acute extra investeringsprikkels. Dit met name doordat ik nu een breed pakket met Bitcoin en Altcoins heb.

De trend-analyse geeft een gemixt beeld dat, door de negatieve dag, iets vertekend is. De technische analyses zijn gematigd positief met uitzondering van Bitcoin (BTC) en Binance Coin (BNB). Dit terwijl ikEthereum (ETH) door fundamentele factoren juist weer negatiever inschaal dan de technische analyses. Ik heb dus besloten de portefeuille aan te houden en nog alerter te blijven op koersontwikkelingen.

Mijn uitgebreide wallet van Robert ziet er dan ook als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Wanneer de koersontwikkelingen daartoe aanleiding geven zal ik direct actie ondernemen. Zoals jullie gewend zijn publiceer ik mijn wijzigingen dan direct op Twitter. Hier kunnen we natuurlijk ook de discussie aangaan en verwachtingen voor de rest van het jaar delen. Houden jullie zelf ook de statistieken van Bitcoinmeester in de gaten?

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.