Wallet van Robert 23: Robert wint waar Bitcoin verliest

Vorige week waren we door omstandigheden niet op maandag. Deze week wel, dus kunnen we concluderen dat de Bitcoin geen goed weekend had. Robert bleef vertrouwen in de Altcoins houden die hem vorige week hadden genekt. Blijkt dat terecht? Ik zet ik de resultaten van de wallet weer op een rij en kijk ik vooruit naar de wallet van Robert voor de komende week.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Ten opzichte van de vorige wallet van Robert had ik geen wijzigingen doorgevoerd. Dat betekent dat ik vertrouwen bleef houden in de Altcoins die vorige week een behoorlijk deel rendement hadden opgesoupeerd.

De afgelopen week bestond mijn portefeuille bij Bitcoinmeester dus uit een saldo fiat geld, de Bitcoin (BTC),  Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Eos(EOS), Basic Attention Code (BAT) en de Binancecoin (BNB).

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen periode?

Nadat FED-voorzitter Powell zich afgelopen vrijdag niet al te positief uitliet over de Bitcoin is de koers van de Bitcoin tanende. Ook loopt de Bitcoin-dominantie wat terug en dat betekent dat de Altcoins een inhaalslag aan het maken zijn. Of dit het langverwachte herstel van de cryptowinter blijkt is nog te bezien, maar er is weer wat positiviteit en dat is bij de Altcoins al meer dan we gewend zijn.

Na een flinke winst verloor de Bitcoin deze keer sinds de vorige versie van de walllet van Robert 3,75%. Dankzij positieve resultaten van de Altcoins die ik, ondanks de slechte resultaten, vertrouwde heb ik deze week niet alleen de Bitcoin verslagen, maar ook winst gemaakt waar de Bitcoin verliest. In onderstaand overzicht zie je mijn resultaten.

Wallet van Robert 9 september 2019: Robert wint waar Bitcoin (BTC) verliest.

Waar de Altcoins vorige week niet veel bijdroegen aan mijn resultaat en ervoor zorgde dat ik flink verloor is dat deze week anders. Met name nieuwe partnerschappen van Eos (EOS) zorgen voor een koersexplosie, waardoor ik de Bitcoin deze week versla en zelfs winst kan noteren waar Bitcoin 3,75% inlever. Sinds afgelopen week toch een rendement van 4,75% en dat is nog steeds in weinig andere legale investeringen te verdienen in zo’n korte periode.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Natuurlijk geven deze positieve resultaten de motivatie om mijn investering rationeel te vergroten. Het was dus tijd om de top 50 van ruim 160 beschikbare cryptomunten op de site van Bitcoinmeester er weer bij te pakken en te leren van de handige overzichten die zij bieden.

In de technische analyses zie ik een gematigd positief beeld waar het de ratio’s gaat. De berekeningen lijken iets in het voordeel van de Altcoins uit te vallen, terwijl een lager percentage dominatie van de Bitcoin de handel meer volatiel maakt en dat geeft weer meer kans om rendement te maken. Bovendien tonen de Altcoin voor het eerst sinds tijden ruimte voor herstel. ik zie dan ook geen noodzaak om mijn portefeuille nu aan te passen.

Mijn ongewijzigde wallet van Robert, waar ik komende week weer mee hoop te scoren, ziet er dus als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Uiteraard is de situatie veranderlijk. Zeker nu de Bitcoin volatieler wordt is het zaak dat ik mijn investeringen goed volg en (ver)koop zodra dit nodig is. Uiteraard doe ik daar, zoals steeds, in voorkomend geval melding van op Twitter. Dat is ook direct de juiste plek om te discussiëren en het laatste nieuws te volgen.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.