Search
Close this search box.

Wallet van Robert 24: Robert wint en verslaat Bitcoin

Vorige week brachten de Altcoins de marge die ik nodig had om de Bitcoin te verslaan. Ook deze week komen de Altcoins beter uit het weekend dan de Bitcoin. Nu brengt natuurlijk niet iedere Altcoin automatisch extra winst, dus zet ik de resultaten van de wallet weer op een rij en kijk ik vooruit naar de wallet van Robert voor de komende week.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Ten opzichte van de vorige wallet van Robert had ik geen wijzigingen doorgevoerd. Dat betekent dat ik vertrouwen bleef houden in de Altcoins die vorige week rendement opbrachten. De markt was bovendien redelijk consoliderend, waardoor er weinig ruimte was om de strategie te verleggen.

De afgelopen week bestond mijn portefeuille bij Bitcoinmeester dus uit een saldo fiat geld, de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Eos(EOS), BinanceCoin (BNB) en de Basic Attention Code (BAT) .

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen periode?

Met het veto van Frankrijk voor Facebook Libra, het Europese rentebesluit en andere monetaire ontwikkelingen was er genoeg nieuws rond de Bitcoin en diverse cryptomunten. Ondanks het roerige nieuws bewoog de koers redelijk consoliderend. Er waren dan ook niet veel uitschietende koersresultaten. Wel merkten we in de koersanalyses dat de Altcoins de afgelopen week weer beter presteerden dan de Bitcoin.

De Bitcoin noteerde over de afgelopen week een winst van 0,11 %, maar de Altcoins presteerden beter. In mijn portefeuille valt vooral Ethereum (ETH) op, dat een resultaat van ruim 9% boekte. Met deze basis groeide mijn wallet naar een positief resultaat dat de winst van de Bitcoin overtroeft. Ik zet mijn resultaten op een rij.

wallet van Robert verslaat Bitcoin
Door de Altcoins in mijn wallet versloeg ik de Bitcoin weer.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Nu ik voor de tweede week op rij de Bitcoin verslagen heb is het natuurlijk weer de uitdaging om de komende week mijn resultaat te verbeteren. Het was dus weer tijd om me op de website van Bitcoinmeester te verdiepen in de ruim 160 beschikbare cryptomunten en de handige overzichten die zij bieden.

De Basic Attention Token (BAT) blijft onder de grens van EUR 9,50. Daarmee is de analyse voor deze munt snel geschreven.

Voor Eos (EOS) en de andere cryptomunten is er wel genoeg te analyseren. Wanneer we naar de technische analyses kijken zien we dat de trend voor de diverse cryptomunten wisselend is. Daartegenover staat dat de analyse op basis van diverse ratio’s voor alle cryptomunten die ik bezit positief is. Daarbij komt dat de fundamentele analyses wijzen op een verder herstel van de Altcoins. Daarnaast verwachten analisten dat de Bitcoin in opmaat naar de lancering van handelshuis Bakkt zal stijgen. Ik ga dus met een ongewijzigde portefeuille de nieuwe week in. Wel houd ik de koersen scherp in de gaten. Wellicht bieden de koersen de ruimte om mijn fiat saldo ook te investeren.

De inhoud van mijn wallet voor komende week ziet er dan ook als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

De komende week biedt dus, zoals het er nu uitziet, wellicht de mogelijkheid om verder te investeren. Aan de andere kant zal ik natuurlijk ook niet aarzelen om te verkopen als de ontwikkelingen daarom vragen. Wanneer ik veranderingen doorvoer in mijn wallet doe ik daar melding van op Twitter. Dat is ook direct de juiste plek om met elkaar en met mij over de wallet te discussiëren en/of het laatste nieuws te volgen.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.