De Bitcoin in 2019: het grote voorspellingen-overzicht

Uiteraard wil iedere crypto-belegger graag weten wat de koers van Bitcoin in 2019 wordt. Wij brengen als start voor het nieuwe jaar een overzicht van de voorspellingen van een aantal bekende crypto-experts en influencers. Uiteraard bekijken we zowel de positieve als negatieve vooruitblikken op de Bitcoin in 2019.

De Bitcoin in 2019 volgens positievelingen

De algemene opinie is dat 2019 een jaar wordt waarin mooie dingen staan te gebeuren en waarin de koersen de crash van 2018 te boven komen. Dit is wat de positieve analisten verwachten.

John McAfee

De man die opzien baarde door te beloven/dreigen zijn geslachtsdeel op te eten als de Bitcoin (BTC) per eind 2020 niet op 1 miljoen staat baarde nogal wat opzien. Om dit doel te halen moet de Bitcoin (BTC) volgens zijn berekeningen per eind 2019 een koers van $ 170.756,82 bereikt hebben.

Tom Lee en Sam Doctor – Fundstrad

Deze beide crypto-enthousiastelingen schatten de waarde van de Bitcoin voor eind 2019 op $ 36.000,-. Helaas voor de horror-fanaten hebben zij geen beloften gedaan om lichaamsdelen te serveren als hun voorspelling niet uitkomt.

Ronnie Moaz – crypto-analyst met track record

Ronnie Moaz is bekend van zijn crypto-voorspellingen die eerder uitkwamen. Voor eind 2019 verwacht hij een Bitcoin-koers van $ 28.000,-.

Fran Strajnar – cryptohandelaar

Deze handelaar die in het verleden vaak de juiste keuzes maakte bij koop en verkoop verwacht een Bitcoin-koers van $ 20.000,-.

Mike Novogratz – Galaxy Digital

Deze miljardair, voormalig topman Goldman Sachs en huidig crypto-influencer, voorziet een koers van $ 20.000,- per eind 2019.

Sonny Singh – Bitpay

De oprichter van deze Bitcoin-betaalservice deelt de vizie van Mike Novogratz en schat de koers van de Bitcoin per eind 2019 ook op $ 20.000,-.

GlobalBlock

Deze cryptomuntenmakelaar uit Engeland is voorzichtig en houdt het op een koers tussen $ 8.000,- en $ 10.000,- voor de Bitcoin per eind 2019.

De Bitcoin in 2019 volgens pessimisten

Naast al deze positieve geluiden zijn er ook tegengestelde voorspellingen. De onderstaande expert ziet de Bitcoin in 2019 onderuit gaan.

Calvin Ayre – Bitcoin SV

De voormalig oprichter van Bitcoin Cash (BCH) en nu het gezicht van BSV ziet de koers van Bitcoin somber in. Doordat andere cryptomunten meer doen met hun Blockchain en er schaalproblemen voor Bitcoin dreigen, verwacht hij dat de munt in 2019 richting 0 gaat.

Uiteraard brachten wij al eerder voorspellingen van experts. In dit overzicht en deze bijdrage zagen we de positieve voorspellingen. De pessimisten lieten we ook al eerder aan het woord.

Naast de Bitcoin is ook de Ripple (XPR) in 2019 een veel besproken onderwerp. Wij brachten in deze bijdrage enige argumenten waarom Ripple (XRP) de cryptomunt van 2019 kan zijn.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce