Search
Close this search box.

Crypto Daily 22-11: Bitcoin en meeste Altcoins blijven negatief

In onze Crypto Daily van gisteren zagen we negatieve koersen na een korte opleving eerder op de dag. Dit beeld is vandaag niet anders. Vanmorgen leken de koersen zich in de vroege ochtend te herstellen, maar al snel bleek dat herstel van korte duur. Hoewel er van een crash geen sprake meer is blijven de meeste koersen negatief. We zetten dit op een rij in onze crypto-overzichten voor de Bitcoin en Altcoin top-10 en het crypto-overzicht van de rest van de top-25 Altcoins. In ons crypto nieuwsoverzicht brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De Crypto Daily Special hou je wegens een technische onvolkomenheid tegoed tot morgen.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top-10

Helaas blijven de koersen van Bitcoin en Altcoin top-10 net als gisteren negatief. In ons grafische crypto-overzicht zie je de stand van zaken in één oogopslag.

Crypto overzicht 22 november: Bitcoin en Altcoins nog steeds negatief. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Crypto overzicht 22 november: Bitcoin en Altcoins nog steeds negatief. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top 25

Ook buiten de top-25 is het sentiment onder de Altcoins nog niet optimaal. In de top-25 schrijven alleen Iota (MIOTA), Tezos (XTZ) en Nem (XEM) met respectievelijk + 1.66%, + 0,78% en + 2,16% positieve resultaten. Voor het overige staan de koersen gemiddeld zo’n 2,5% in de min. Negatieve uitschieter is ZCash (ZEC), dat op het moment van schrijven 4,89% verliest. De live koersen kun je uiteraard voortdurend volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Uiteraard is er ook vandaag weer het nodige gebeurd. Wij zetten de belangrijkste nieuwsfeiten op een rij:

Crypto Daily Special

Voor onze Crypto Daily Special hadden wij vandaag een portret van crypto-influencer Roger Ver gepland. Door een technische onvolkomenheid lukte het niet om het portret tijdig te publiceren. Wij zullen het portret als extra bij de Crypto Daily van morgen plaatsen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.