Crypto-overzicht 2-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins starten goed!

Wie na de rustige dag van gisteren dacht dat de markt nog wel even tijd nodig zou hebben om op te starten kwam vandaag bedrogen uit. De eerste handelsdag van 2019 begon met een stijgende koers voor Bitcoin en stijgende koersen voor andere cryptomunten. Er was direct actie en breaking nieuws. Bovendien kwam er een aantal grote transacties voorbij. Alle reden om dus snel aan het crypto-overzicht van de eerste dag te beginnen.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Na negatieve koersen rond de jaarwisseling herstelde de koers van de Bitcoin (BTC) vandaag snel de andere cryptomunten bleven niet achter. Aan de rode weekoverzichten zien we dat de stijging nog even door moet zetten om de koerscorrectie van de feestdagen weer ongedaan te maken.

crypto-overzicht 2 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen. Live koersen vastgelegd om 17.30.
Crypto-overzicht 2 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen. Live koersen vastgelegd om 17.30.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zet het herstel goed door. In de top 25 cryptomunten zien we dan ook vooral groene koersen. De rode weekkoersen duiden er ook in dit segment nog wat herstelwerk moet plaatsvinden.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

Ook vandaag was er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

CryptoDaily Special Nasdaq: Ben jij benieuws welke 4 Altcoins in 2019 op de tiplijst van Nasdaq staan?

Je zou verwachten dat men op de Nasdaq iets van beleggen en analyseren weet. Daarom zijn wij extra alert als zij een aantal cryptomunten als ‘interessant’ bestempelt.

Als jij ook benieuwd bent lees je de antwoorden in deze bijdrage.

CryptoDaily Special beste cryptomunten van 2018 + prognose 2019

Ben jij benieuwd naar de 10 beste Altcoins van 2018 en de prognose over hun prestatie in 2019. Je leest het overzicht, de onderbouwing en de prognoses in dit artikel.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.