Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 4-1: Bitcoin (BTC) en koersen cryptomunten volatiel

Tijdens het crypto-overzicht van gisteren zagen we al dat de koers van de Bitcoin en koersen van de andere cryptomunten iets inzakten. Hoewel de markt zich vandaag vast hield aan signalen die de groei terug konden brengen is een kleine min her en der niet te voorkomen. Wel zien we dat het sentiment positiever wordt. Naast de de crypto-overzichten brengen we je het laatste cryptonieuws voor het weekend en 2 specials die ervoor zorgen dat jij ook in het weekend jouw portie CryptoClan niet mist.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we de koersen al zakken. Vandaag zagen we vooral een gevecht om geen terrein te verliezen. Vooralsnog lijken de koersen weer iets minder negatief te worden. Daarnaast zijn de analyses nog steeds optimistisch. Het lijkt dan ook een spannend handelsweekend te worden. Zien we een volgende bull-etappe?

CryptoClan Crypto-overzicht 4 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins volatiel. Live koersen vastgelegd om 17.50.
CryptoClan Crypto-overzicht 4 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins volatiel. Live koersen vastgelegd om 17.50.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we hoofdzakelijk marginale verschillen in de top cryptomunten. Het gevecht voor een bull-rally is ook in dit segment duidelijk nog niet opgegeven.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.55 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

We laten je uiteraard niet zonder de laatste stand van zaken het weekend ingaan. Daarom bieden we je hiermee het nieuwsoverzicht.

  • Volgens deze analyse gaat de Bitcoin (BTC) snel verder stijgen.
  • Institutionele beleggers schijnen nu echt snel toe te treden.
  • Het rommelt bij de NKN-token.
  • Neo (NEO) werkt aan een toepassing van Blockchain waarmee je kunt daten.
  • Bitcoin SV presenteert zich officieel als ‘the new Bitcoin‘.
  • Met de plannen die Justin Sun in 2019 voor Tron (TRX) heeft sluiten we dit cryptonieuwsoverzicht af.

CryptoDailyLunch Special: 5 x creatief met crypto

Wist je dat Bert en Ernie in crypto doen? Kon jij vermoeden dat een bankroof nooit meer hetzelfde zal zijn met Bitcoins? Weet jij wie de Wolf of Bitcoin is? Heb jij zin om de vrijmibo nog wat op te leuken of wil je liever van het weekend zelf inspiratie opdoen om af te rekenen met alle negativiteit die in 2018 op de cryptomarkt heerste? In deze bijdrage vol parodieën tref je genoeg inspiratie.

CryptoDaily Special: dé cryptomunt om in 2019 in te beleggen

Waar zou jij voor kiezen als je in 2019 moest beleggen in Ethereum (ETH), Ripple (XRP) of Stellar (XLM)? Wij vergeleken de cryptomunten en zetten voors en tegens tegenover elkaar in deze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.