Crypto-overzicht 31-12: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets gedaald

Voordat wij het weekend ingingen konden we in het grafische crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoin top 10 laten zien dat de koersen snel stegen. Na de laatste handelsdag van 2018 is dit anders. Zowel voor de koers van de Bitcoin als de Altcoins top 25 zien we dat de koersen van cryptomunten redelijk vlak bewegen, maar over het algemeen dalen. Naast de analyses brengen we vandaag het laatste twee specials waarin we terugblikken op 2018. Uiteraard zijn wij er in 2019 weer om jullie dagelijks te voorzien van jullie broodnodige portie cryptoclan.

Dank en beste wensen

Toen wij in 2018 startten met Cryptoclan konden we niet vermoeden dat we zo snel in zo’n grote behoefte zouden voorzien. We hebben inmiddels dankzij jullie een CryptoClan op kunnen bouwen die gezien mag worden. Langzaam aan worden we bekender bij het grote publiek en kunnen we met nog meer mensen de voorliefde voor Crypto delen.

Het was in 2018 voor veel beleggers niet het mooiste jaar, maar volgens de analisten wordt dit in 2019 heel anders. Of het waar is? We gaan het jullie dagelijks nog uitgebreider vertellen, met meer nieuws, betere analyses en interessante achtergrondartikelen. Hebben jullie vragen, suggesties of tips voor onze redactie? Ook in het nieuwe jaar zijn we er voor jullie! Dit geldt natuurlijk ook als je een evenement wilt aanmelden of een voorstel tot samenwerking hebt. Neem dus gerust contact met ons op.

Nu is het eerst tijd om terug te kijken op het oude jaar en oudejaarsavond te vieren. Vanaf deze plek heffen we alvast denkbeeldig het glas en proosten we graag met jullie op een goed cryptojaar, maar vooral op veel gezondheid en voorspoed voor jullie en jullie dierbaren. Santé!

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Voor het weekend zagen we stijgende koersen. Vandaag zien we vooral een rustig verloop met, helaas, licht negatieve tendens.

CryptoClan crypto-overzicht 31 december: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief op rustige handelsdag.
CryptoClan crypto-overzicht 31 december: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief op rustige handelsdag. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Buiten de top tien zijn de koersen van de cryptomunten wat positiever gestemd. Dat zien we in het volgende grafische crypto-overzicht.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

Crypto nieuwsoverzicht

Ook vandaag was er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

CryptoDaily Special Monte-Carlo Analyse: werkt dit bij de voorspelling van cryptokoersen?

Is de Monte-Carlo analyse geschikt om het verloop van cryptokoersen mee te voorspellen? Wij evalueerden 10 Monte-Carlo analyses van begin 2018.

De resultaten lees je in deze bijdrage.

CryptoDaily Special ICO’s: Hoe zag het jaar eruit voor de Initial Coin Offerings (ICO’s)?

We blikten ook terug op hét modeverschijnsel van 2018, de ICO? Je leest onze bevindingen in dit artikel.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce