Search
Close this search box.

CryptoClanDaily: crypto-overzicht eerste kerstdag

Uiteraard laten we je met kerst niet verstoken van het laatste nieuws en de cryptodaily special. Doordat de meeste nieuwsredacties dicht zijn bieden we je de CryptoClanDaily vandaag en morgen in een iets ander jasje. Dit natuurlijk niet nadat we je hele fijne feestdagen hebben gewenst!

Cryptonieuws 25 december

Vanmorgen brachten we een ingelaste mededeling dat de koersen plotseling sterk daalden. In dit bericht lees je onze update.

Ook brachten we vandaag een overzicht van voorspellingen voor de koers van de Bitcoin in 2019.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht 25 koers Bitcoin en koersen Altcoin top 25

Het overzicht met actuele koersen en de laatste ontwikkelingen kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week bekijken in ons live koersoverzicht. Ook vandaag vindt je hier dus alle live koersen.

Cryptoclan in kerstsfeer

Op eerste en tweede kerstdag zullen wij geen cryptolunch publiceren. Uiteraard houden we je wel dagelijks op de hoogte van de koersen en sturen wij je een update. Dit is bij uitzondering in een iets andere vorm dan je met de CryptoDaily gewend bent. Donderdag zijn wij weer terug met de normale nieuwsvoorzieningen. Als je jezelf hieronder eenmalig opgeeft ontvang je de CryptoClanDaily dagelijks gratis op jouw digitale deurmat. Voor nu wensen we je alvast een zalig vervolg van de feestdagen!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.