Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten in feeststemming

We zagen tijdens de cryptolunch vanmiddag en onze ‘breaking update‘ van vanmorgen al dat de koers van de Bitcoin en top 25 cryptomunten geëxplodeerd zijn. Ook nu is het sentiment nog positief en worden er veel stijgingen met dubbele percentages genoteerd. Dit heeft ook zijn effect op de weekkoersen, die een aangenaam groen uitzicht bieden. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Door de actualiteit is de reguliere CryptoDaily special komen te vervallen. In plaats daarvan staan we stil bij de ontwikkeling en de oorzaken van de koersexplosie van Bitcoin. Het laatste nieuws ontbreekt uiteraard ook niet.

Crypto-overzicht Koers Bitcoin en top 10 cryptomunten

Na de positieve cryptolunch bleef het sentiment positief en zijn de koersstijgingen bij de Bitcoin en veel andere cryptomunten nog steeds in dubbele cijfers te noteren, ook nu de Amerikaanse markten open zijn. Kortom, er heerst een feeststemming op de cryptomarkt. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily Crypto-overzicht 2 april koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven op recordhoogte. Live koersen vastgelegd om 18.45 uur.
CryptoDaily Crypto-overzicht 2 april koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven op recordhoogte. Live koersen vastgelegd om 18.45 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld net zoals vanmiddag ook positief. Alleen Tezos (XTZ) noteert op dit moment een kleine min. De weekkoersen worden hierdoor uiteraard positief beïnvloedt. Hewt onderstaand overzicht biedt de meest actuele stand van zaken.

Koersverloop top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.45 uur.
Koersverloop top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.45 uur.

Cryptonieuws update:

In plaats van de reguliere CryptoDaily special staan we stil bij de actualiteit en vroegen wij ons af hoe de koersstijging van de Bitcoin verliep en wat de oorzaken van de koersexplosie van Bitcoin waren.

De ontwikkeling van de koersexplosie van Bitcoin

Bij de analyse van de de koersontwikkeling van vannacht valt op dat deze razendsnel ging en vooraf niet te voorspellen was door allerlei technische analyses. Voor WANT schreef ik hierover een achtergrondartikel.

De oorzaken van de koersexplosie van de Bitcoin

Op het moment dat een dergelijke koersontwikkeling plaats vindt zijn mensen op zoek naar de achtergronden van zo’n koersexplosie. Ook hierover schreef ik eerder vandaag een achtergrondartikel. De verrassende conclusie is dat deze hausse veroorzaakt is door één of een klein aantal Aziatische partijen die daarna inspeelden op het gebruik van autobots en de menselijke neiging om angst te tonen om de winst te missen, het zogenoemde FOMO. Dit artikel kun je uiteraard ook nalezen.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.