Breaking: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen naar recordhoogte

Vanochtend zien we hoe de markt plotseling in een bull-rally terecht komt. De koers van Bitcoin en de meeste cryptomunten stijgt sterk. Bitcoin haalt zelfs de hoogste waarde van dit jaar. Wij bieden je een snel overzicht.

Stijging waarde Bitcoin

De waarde van de Bitcoin nam in de loop van de nacht een vlucht en steeg naar een recordhoogte. De oorzaken hiervoor zijn nog niet helemaal duidelijk, al wijzen analisten op whale-transacties die handel indiceren en toegenomen marktkapitalisatie. De koers liep hierdoor sterk op en haalde de hoogste koers van dit jaar. Inmiddels blijken ook de Europese handelaars van plan om aan te houden. De koers ligt nog steeds hoger en het sentiment is nog steeds positief. Hierbij het overzicht van de koers van de Bitcoin en top-10 cryptomunten.

Koers Bitcoin en koersen top-10 Altcoins stijgen naar recordhoogte
Koers Bitcoin en koersen top-10 Altcoins stijgen naar recordhoogte. Live koersen vastgelegd om 9.55 uur.

Cryptomunten volgen de leider

Op dit moment volgen de cryptomunten de Bitcoin. We zien overal sterk stijgende koersen en records worden gebroken. VeChain (VET) voert hier op dit moment de ranglijst aan met de grootste stijging. We zijn dan ook zeer benieuwd wat de volgende stappen zijn.

Breaking: ook cryptomunten breken records. Live cryptokoersen vastgelegd om 9.55 uur.
Breaking: ook cryptomunten breken records. Live cryptokoersen vastgelegd om 9.55 uur.

Wat zijn de verwachtingen?

Op dit moment lijken de Europese handelaren de koersstijgingen te waarderen en blijft de Bitcoin-koers oplopen. Er zijn geen grote evenementen of aankondigingen gepland voor vandaag, dus in principe zouden de handelaren zelf koers kunnen bepalen. Over het verloop van die koersen houden we je uiteraard op de hoogte!

Zelf analyseren wat de koers wordt?

De wallet van Robert zal ongetwijfeld blij zijn met deze koersontwikkeling. Met de juiste technische analyses kun je zelf ook bezien of dit voor jou het moment is om in te stappen. Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Je kunt de live-koersen ook zelf volgen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.