We zagen tijdens de cryptolunch vanmiddag vooral zijwaartse koersbewegingen. Inmiidels is het sentiment tijdens de middag weer positiever geworden. De koers van Bitcoin en koersen van cryptomunten stijgen dan ook weer, een enkele uitzondering daargelaten. Positieve en negatieve weekkoersen blijven elkaar afwisselen. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Uiteraard brengen we je het laatste cryptonieuws en in de CryptoDaily Special staan we vandaag stil bij onze nieuwe rubriek ‘de wallet van Robert’. Ben jij benieuwd wat wij als eerste cryptocommunity in Nederland doen? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

- Advertentie -

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Na de gematigde cryptolunch die zich kenmerkte door zijwaartse bewegingen verliep de middag positief. We zien nog geen dubbele cijfers, maar een enkele uitzondering daargelaten stijgen de dagkoersen weer. De weekkoersen geven een wat gemengder beeld. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

Crypto-overzicht 7 maart koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen weer. Live koersen vastgelegd om 18.05 uur.
Crypto-overzicht 7 maart koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen weer. Live koersen vastgelegd om 18.05 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld ook positiever dan vanmiddag. In dit segment zien we ook bijna alleen positieve dagkoersen met OKB als uitschieter met een + van ruim 25%. Ook hier is het effect op de weekkoersen nog wisselend. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 7 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.05 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 7 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.05 uur.

Cryptonieuws update:

  • In deze rapportage zie je hoe het handelsvolume in Bitcoin (BTC) de afgelopen maanden zwaar is afgenomen.
  • Als er een verband bestaat tussen de S&P500 beleggingen en de cryptomarkt zou er wel eens een moeilijke periode aan kunnen komen.
  • Opvallend was vandaag de sterke stijging van ABBC Coin. Deze cryptomunt steeg in één dag liefst 65% in waarde. In dit artikel lees je mogelijke oorzaken.
  • De Neo (NEO) is een cryptomunt die wat minder vaak het nieuws haalt. Toch groeit de community gestaag en is er een koersuitbraak aanstaande.
  • Het blijkt uit onderzoek dat een groot percentage Ethereum (ETH) gehouden wordt door een relatief klein aantal wallets. Dit maakt de koers kwetsbaar voor manipulatie.

CryptoDaily Special: onze nieuwe rubriek ‘de wallet van Robert’

Als eerste cryptocommunity van Nederland gaan wij, in persoon van ondergetekende, rechtstreeks beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten bij Bitcoinmeester. Ben jij benieuwd wat ik kocht en hoe je mijn beleggingen live kunt volgen? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here