CryptoDaily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen vooral zijwaarts + weekoverzicht ‘wallet van Robert’

We zagen tijdens de cryptolunch vanmiddag een herstel na negatieve resultaten van vannacht en vanmorgen. Inmiddels blijft het sentiment positief, maar is de handel wat vlak.  De koers van Bitcoin en koersen van cryptomunten stijgen dan ook weer, een enkele uitzondering daargelaten. Wel zien we een smalle bandbreedte waarbinnen de koersen bewegen. Positieve en negatieve weekkoersen blijven elkaar afwisselen. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Uiteraard brengen we je het laatste cryptonieuws en in de CryptoDaily Special presenteren we vandaag de eerste weekresultaten van ‘de wallet van Robert’. Ben jij benieuwd of jij het beter gedaan hebt dan Robert? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Na de cryptolunch die een licht herstel toonde is de markt wat vlak. De meeste koersen zijn positief, maar de bandbreedte waarbinnen de koersen bewegen is vrij smal. De weekkoersen blijven overwegend positief. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily Crypto-overzicht 14-3 koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 18.30 uur.
CryptoDaily Crypto-overzicht 14 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 18.30 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld ook positiever dan vanmiddag. De bandbreedte is hier ook wat breder. Op een enkele uitzondering na zijn de weekkoersen positief. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.20 uur.

Cryptonieuws update:

  • Volgens deze analist vertrekt de Bitcoin (BTC) vanaf april voor een bull-rally en zal deze daarna nooit meer zo goedkoop zijn als nu. Hij legt het in dit artikel uit.
  • Mensen die hopen op een snelle vergunning voor een Bitcoin ETF hebben vast teleurgesteld kennis genomen van de visie van de voorzitter van de SEC.
  • Lange tijd leek de Ripple (XRP) garant voor een goednieuwsshow en koersstijgingen. Dit lijkt nu anders. Volgens deze analyse verkeert de munt in een lastige positie.
  • Tether (USDT) zou de eerste cryptomunt zijn waarbij het risico afgedekt is door dollars. Nu geven zij toe dat dit niet zo is.
  • De hard fork die BitcoinCash (BCH) vorig jaar november uitvoerde leidde tot een oorlog in het team, een nieuwe cryptomunt (BSV) en een stagnatie van de hele markt. Toch plant men dit jaar weer een hard fork in november, al lijkt die veel rustiger te gaan verlopen.

CryptoDaily Special: onze nieuwe rubriek ‘de wallet van Robert’

Als eerste cryptocommunity van Nederland investeert ondergetekende, hoofdredacteur bij CryptoClan live in crypto bij Bitcoinmeester. Ben jij benieuwd hoe ik in de week presteerde en of jij het beter gedaan hebt dan ik? Je vergelijkt het uiteraard hier, bij CryptoClan.

Wil jij nog een keer nalezen hoe de wallet van Robert exact werkt en hoe jij deze kan volgen? Je vindt alle informatie in ons introductie-artikel.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.