Search
Close this search box.

Cryptolunch 4-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten overwegend negatief

In onze cryptolunch van gisteren zagen we al negatieve koersen. Ook vanochtend openden de koers van Bitcoin en de belangrijkste cryptomunten negatief. Wel zien we het positieve sentiment steeds nadrukkelijker naar boven komen. De verliezen worden kleiner en langzaam aan zien we ook steeds meer positieve koersen verschijnen. In de lunchspecial kijken we vandaag naar mensen die creatief met crypto zijn, zodat we de eerste vrijmibo van 2019 een beetje opleuken. Bij de CryptoDailySpecial van vanavond brengen we een uitgebreide vergelijking van wat wel eens dé cryptomunten voor 2019 zouden kunnen zijn.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

In ons lunchoverzicht van de koers van de Bitcoin en top 10 cryptomunten zien we net als gisteren een licht negatieve tendens. Het sentiment is echter in vergelijking met vanochtend een stuk positiever. Het lijkt er dan ook op dat de koersen weer op weg zijn naar herstel.

Cryptolunch 4 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief met positief sentiment. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.
Cryptolunch 4 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief met positief sentiment. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen van de cryptomunten minder vaak en minder zwaar negatief zijn.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Creatief met crypto: 5 leuke parodieën met cryptovaluta

De eerste vrijdag van het jaar vraagt om een vrolijke noot en creatieve bijdrage aan de eerste vrijmibo van het jaar. Ben jij wel toe aan wat humor? Dan wordt het lachen met deze bijdrage.

CryptoDailySpecial: vanavond de vraag of je in 2019 beter voor Ripple (XRP) of Ethereum (ETH) kunt kiezen.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.