Cryptolunch 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief

Na alle bijzondere kerstontwikkelingen zijn we vandaag wel weer toe aan een ‘gewone’ cryptolunch. Daarom als vanouds de koers van Bitcoin en Altcoins top 25 in twee handige crypto-overzichten. Daarnaast brengen we in onze cryptolunch-special een terugblik op de begindagen van de handel in Bitcoin. Weet jij de naam van de eerste Bitcoin-exchange? Je leest het tijdens deze cryptolunch.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

Nadat de koersen tijdens de kerstdagen al schommelden zien we ook vandaag een fluctuerende markt met hoge volatiliteit. Zoals je ziet zijn de uitslagen niet al te ver van 0 verwijderd. We zijn dan ook benieuwd hoe de koersen zich vandaag ontwikkelen. In ons grafische crypto-overzicht zie je de resultaten in een oogopslag.

Cryptolunch crypto-overzicht 27 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief.
Cryptolunch crypto-overzicht 27 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunchoverzicht overige Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 zien we een wisselend beeld. Klaarblijkelijk lopen de koersen tegen diverse weerstandsniveaus aan en zoeken zij richting voor het vervolg van de Bull rally.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: hoe verliep de handel in het begin van de Bitcoin en wat was de eerste Bitcoin-exchange?

In deze tijd van het jaar kijken we terug en blikken we vooruit. Vandaag kijken we terug naar hoe het allemaal begon. Hoe handelde men in de beginjaren in Bitcoin en wat is er van de eerste Bitcoin-beurs geworden? Je leest het in deze bijdrage.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.