Search
Close this search box.

CryptoClanDaily: crypto-overzicht tweede kerstdag

Ook op deze tweede kerstdag gebeurde er weer genoeg in cryptoland. Daarom ontvang je ook vandaag ons crypto-overzicht. Door tweede kerstdag is deze ook vandaag iets anders van opzet. Morgen kun je weer een reguliere CryptoClanDaily verwachten. Uiteraard wensen we je eerst een mooie voortzetting van de kerst voordat we terugblikken op vandaag.

Cryptonieuws 25 december

Vanmorgen brachten we de update dat de koersen na de daling van gisteren weer stabiliseerden. In dit bericht lees je onze update.

Daarnaast gingen we met een technische analyse op zoek naar een verklaring van de koersval van gisteren.

Ook brachten we vandaag een overzicht van voorspellingen voor de koers van de Bitcoin in 2019. Waar we gisteren het podium aan de optimisten gaven zijn vandaag de pessimisten met hun visie aan de beurt. Wie zijn de experts die de Bitcoin zien vallen? Waarom denken ze dat? Je leest het in deze bijdragen over de bearvoorspellingen van de Bitcoin in 2019.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht 25 koers Bitcoin en koersen Altcoin top 25

Het overzicht met actuele koersen en de laatste ontwikkelingen kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week bekijken in ons live koersoverzicht. Ook vandaag vindt je hier dus alle live koersen.

Cryptoclan in kerstsfeer

Vandaag zijn we nog in kerstsfeer, maar morgen zijn wij weer terug met de normale nieuwsvoorzieningen. Als je jezelf hieronder eenmalig opgeeft ontvang je de CryptoClanDaily dagelijks gratis op jouw digitale deurmat. Voor nu wensen we je alvast een zalig vervolg van de feestdagen!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.