Search
Close this search box.

Koers Bitcoin en koersen Altcoins stabiliseren

Toen gisterenochtend de koers van de Bitcoin en top 25 Altcoins ineens sterk daalde leek het er even op dat er een nieuwe koersval aan zat te komen. Gelukkig lijkt de koersval vandaag weer gestuit en zien we herstel optreden. In een technische analyse kijken we terug op de dip van gisteren.

Koers Bitcoin en koersen Altcoin top 10 gestabiliseerd

In ons grafische crypto-overzicht zien we dat de koersen van de Bitcoin en top 10 Altcoins weer stabiliseren na de koersval van gisteren. Op het moment van schrijven lijkt het sentiment (licht) negatief.

Uiteraard zijn de live koersen bij ons 24 uur per dag, dus ook met kerst, te volgen!

CryptoClan crypto-overzicht 26 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins stabiliseren.
CryptoClan crypto-overzicht 26 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins stabiliseren. Live koersen vastgelegd om 8.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Uiteraard zijn de live koersen bij ons 24 uur per dag, dus ook met kerst te volgen!

Koersen Altcoin top 25 stabiliseren ook

Ook de top 25 Altcoins stabiliseren. Het crypto-overzicht laat gelukkig weer veel groene cijfers zien.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 8.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Uiteraard zijn de live koersen bij ons 24 uur per dag, dus ook met kerst te volgen!

CryptoclanDaily in kerstsfeer

Uiteraard houden we je ook tijdens de kerstdagen, zij het op iets andere wijze, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze CryptoClanDaily.

Zo brachten we gisteren een nieuwsupdate over de dalende koersen en wat kerstnummers voor cryptoliefhebbers.

Ook brachten we een special waarin experts hun licht laten schijnen over de te verwachten koers van de Bitcoin in 2019.

Vandaag bieden we naast deze koersupdate een technische analyse over de koersdaling van gisteren.

Daarnaast brengen we nog een special over de koersverwachting van de Bitcoin in 2019. Vandaag zijn de pessimisten aan het woord. Zij leggen uit waarom zij verwachten dat het geen goed jaar wordt voor de Bitcoin.

Ook ontvang je in onze CryptoClanDaily vandaag de (aangepaste) koersoverzichten en overzicht van onze berichten. Vanaf morgen komt de CryptoClanDaily weer in normale vorm rond 18 uur op onze site.

Wil jij liever de laatste berichten (ook die van vandaag) direct ontvangen? Geef jezelf onderstaand eenmalig op, dan ontvang je elke dag, dus ook met kerst en nieuwjaar, de laatste ontwikkelingen in jouw mailbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.