Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 24-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen verder

Vrijdag leek een rustdag voor de bull-rally te zijn. Dit weekend was de rust echter voorbij en stegen de koersen gecontroleerd door. Ook vandaag, op de eerste handelsdag van deze kerstweek, stegen de koers van de Bitcoin en de koersen van de Altcoins verder. Wij geven in onze crypto-overzichten de laatste stand van zaken. Ook bekijken we het laatste nieuws in ons nieuwsoverzicht van vandaag en presenteren we maar liefst twee specials. Ook leggen we uit wat je deze feestdagen van CryptoClan kunt verwachten.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Met sterk stijgende koersen, dubbele cijfers voor Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) en alleen wat kleine koerscorrecties die normaal lijken in een Bull-rally vormt ons grafische crypto-overzicht van de koers van de Bitcoin en koersen van de Altcoins de opmaat naar een fijne kerstavond.

crypto-overzicht 24-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins in kerstsfeer
Crypto-overzicht 24-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins in kerstsfeer. Live koersen vastgelegd om 17.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 vertellen de koersen van de Altcoin top 25 een prachtig kerstverhaal.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

Ook vandaag was er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

CryptoDaily Special Vooruitblik: Wordt 2019 het jaar van de Ripple (XRP)?

Vandaag maakte cryptobeurs Binance bekend dat Ripple (XRP) een listing ontvangt als base coin. Wij vroegen ons daarom af: “Wordt 2019 het jaar van de Ripple? (XRP)

Het antwoord lees je in deze bijdrage.

CryptoDaily Special cryptotaal: Ken jij deze veel gebruikte Blockchain termen?

Met onze bijdragen over cryptotaal praat jij de komende dagen aan de borreltafel weer feilloos mee als de crypto’s gespreksonderwerp worden. Wij zetten een aantal Blockchain-termen op een rij.

Cryptoclan in kerstsfeer

Op eerste en tweede kerstdag zullen wij geen cryptolunch publiceren. Uiteraard houden we je wel dagelijks op de hoogte van de koersen en sturen wij je een update. Dit is bij uitzondering in een iets andere vorm dan je met de CryptoDaily gewend bent. Donderdag zijn wij weer terug met de normale nieuwsvoorzieningen. Voor nu wensen we je alvast hele fijne feestdagen!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.