Search
Close this search box.

Cryptolunch 15-1: Positieve koers Bitcoin en cryptomunten

Gisteren waren de koersen rond de lunch in mineur. Aan het eind van de middag trad herstel op. Dat herstel hield vannacht en vanmorgen aan. Ook nu zijn de koersoverzichten van de cryptolunch aangenaam groen gekleurd. Onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. In de lunchspecial vertellen we je wat jij moet weten over de Ethereum (ETH) Constantinople hard fork. Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren waren de koersen rond lunchtijd nog in mineur. Vandaag ziet dit er gelukkig anders uit. Zowel de dagkoers van Bitcoin als de koersen van de cryptomunten zijn positief met de Tether (USDT) als uitzondering die de regel bevestigt. Helaas is het herstel nog te broos om de weekkoersen positief te beïnvloeden. Hier is Tron (TRX) de uitzondering op de regel. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 15 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen. Live koersen vastgelegd om 12.45 uur.
Cryptolunch 15 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen. Live koersen vastgelegd om 12.45 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen van de meeste cryptomunten weer positief. Waves (WAVES) en USD Coin (USDC) vormen hier de uitzondering. Voor Waves is dat verklaarbaar door een sterke stijging eerder vanochtend. Veel korte-termijn speculanten namen hun winst. Let op! De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is. Dit nog steeds naar aanleiding van de 51%-aanval van vorige week.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 15 januari. Live koersen vastgelegd om 12.45.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 15 januari. Live koersen vastgelegd om 12.45.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Dit moet jij weten over de Ethereum Constantinople hard fork?

Ethereum (ETH) beleeft naar verwachting morgen de enige legitieme hard fork. Ben jij benieuwd wat je moet weten over de Constantinople hard fork? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Litecoin (LTC) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.