Eos (EOS) voorspellingen voor 2019: wat zeggen de experts

Sommige cryptomunten zie je dagelijks in het nieuws en andere cryptomunten zijn wat meer mediaschuw. Eos (EOS) is typisch zo’n voorbeeld van de tweede categorie. Dat wil niet zeggen dat zij geen aandacht verdienen, want met een 4de plaats in de ranking op basis van marktkapitalisatie zijn zij zeker een partij om rekening mee te houden. Daarom doken wij in de koers van Eos (EOS) voor 2019. Wat zeggen de experts? Wij zetten het op een rij.

Wat is Eos (EOS)?

Eos is de cryptomunt die hoort bij het Blokchain-netwerk dat is ontwikkeld door het bedrijf Block.one. Zij hebben als doel snelle en goedkope toepassingen te bieden op het gebied van smart contracts en dApps. Het netwerk is open source, zodat ook andere ontwikkelaars de Blockchain kunnen gebruiken.

Hoe staat het met de koers van Eos (EOS)?

Eos heeft een zeer lange ICO-periode van een jaar gehad. In dit jaar hebben zij 4 miljard kapitaal opgehaald en werd voor het eerst verhandeld op 1 juli 2017 tegen een prijs van $ 1,03. Direct na de introductie steeg de prijs naar $ 4,58. Vervolgens zakte de koers wat terug om op 21 april 2018 haar tot nu toe hoogste koers van $ 21,46 te bereiken. Op 7 december 2018 bereikte Eos (EOS) haar dieptepunt met een koers van $ 1,68. Op dit moment (10 januari 2019) staat de koers op $ 2,57.

In dit filmpje zie je welke ontwikkelingen er in 2019 voor Eos op het programma staan. (Artikel gaat verder na het filmpje)

Experts over de koers van Eos (EOS) in 2019

Experts beschouwen 2019 over het algemeen als een positief jaar voor EOS (Eos). Wij zetten de meningen op een rij.

Coinswitch.co

Cryptosite Coinswitch.co voorziet een koersdoel van $ 15,- per eind 2019.

Steemit-schrijver ‘ordinary rich’

Ordinary Rich is een schrijver die regelmatig op platform Steemit over Eos (EOS) schrijft. Hij verwacht een koers van $ 20,- per eind 2019 voor Eos.

Walletinvestor

Walletinvestor verwacht dat de koers met $ 2,41 iets zal dalen.

Tradingbeasts.com

Deze site verwacht een stijging naar een gemiddelde koers van $ 9,75.

Over de koers van Eos (EOS) in 2019

Uiteraard zullen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Je kunt de live koers voor Eos (EOS) steeds bekijken op onze EOS koerspagina. Om deze automatisch te ontvangen kun je jezelf hieronder opgeven voor onze CryptoClan Dialy. Dan ontvang je dagelijks de update met alle relevante ontwikkelingen.

 

 

 

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce