Tron (TRX) voorspellingen voor 2019: wat zeggen de experts?

Tron (TRX) haalt regelmatig op positieve wijze het nieuws. Zo verrasten zij in 2018 met aankoop van het BitTorrent-platform en meldden zij deze week een nieuwe token te brengen. Uiteraard levert dit de nodige verwachtingen op. Wat zeggen de experts?

Wat is Tron (TRX)

Tron is een non-profit organisatie die een wereldwijd Blockchain-programma bouwt voor de entertainment- en gaming industrie. Het bedrijf is gevestigd in Singapore en meer dan 3 kwart van de munten wordt verhandeld via Binance. Het uiteindelijke doel van Tron is om de markt in de gaming- en entertainment-industrie (1 triljard dollar) te domineren.

In dit interview vertelt oprichter Justin Sun over de Tron en zijn doelstellingen voor 2019. (Tekst loopt door na het filmpje.)

De koersontwikkeling van Tron (TRX)

Tron werd voor het eerst op 13 september 2017 verhandeld voor $0.002. In de periode tot nu heeft zij zich ontwikkeld tot een vaste top 10-speler. Op het moment van schrijven van dit artikel staat de koers op € 0,0214 en wordt het meest verhandeld op Binance. Tron (TRX) was daarmee één van de best presterende cryptomunten in 2018.

Wat verwachten de experts voor de Tron (TRX) in 2019?

We zien, anders dan bij de grote cryptomunten, voor de Tron nog geen enorme partijen experts over elkaar heen buitelen om de waarde van de Tron te bespreken. Toch is er ook hier een flink aantal (positieve) voorspellingen over de koers te zien. Wij zetten de belangrijkste op een rij.

De meest bullish voorspelling

De experts die zich wagen aan voorspellingen voor de Tron (TRX) wagen zich vaak nog niet met naam en toenaam in de media. Er zijn echter insiders die voorspellen dat de koers wel eens naar $ 12,- kan stijgen. Dit is overigens voor oprichter Justin Sun nog niet genoeg. Hij verwacht een stijging, weliswaar nog niet in 2019 naar $ 100,-. Dat dit wellicht minder absurd is dan het lijkt leggen we aan het eind van het artikel uit.

Bitcoinexchangeguide.com

Deze bekende website voorziet een grote toekomst voor de Tron (TRX) en verwacht dat de koers eind september 2019 $ 2,78 bedraagt.

investingpr.com

Dit platform kijkt vooral naar de lange termijn. Zij zien de koers over vijf jaar op $ 1,- uitkomen. Hiermee zou de waarde eind dit jaar tussen $ 0,20 en $ 0,25 moeten uitkomen.

een aantal andere experts

Een aantal andere experts kijken vooral naar de markttrends en het vermogen van Tron (TRX) om tactische partnerschappen aan te gaan. Zij verwachten met partnership met onder andere PayPal in het vooruitzicht, dat er eind 2019 een marktwaarde van $ 1,50 mogelijk moet zijn.

Walletinvestor

Walletinvestor geeft wellicht de meest terughoudende voorspelling af. Toch geeft ook dit vooruitzicht voor de Tron (TRX) in 2019 een zeer goed rendement. Zij verwachten namelijk een koers van $ 0,1.

Overigens zijn alle voorspellers het er wel over eens dat de echte groei pas na 2019 te verwachten valt.

Justin Sun voorspelt Tron (TRX) $ 100,-. Is dat gek?

Het klinkt, zeker met bovenstaande voorspellingen in het oog, absurd als de oprichter verklaart dat een koers van $ 100,- reëel is (overigens nog niet in 2019). Toch heeft de oprichter en bestuurder van Tron al eerder vriend en vijand verbaasd met ambitieuze plannen die boven verwachting goed uitpakten.

Daarnaast is hij bevriend met Jack Ma, de eigenaar van AliBaba. Het is bekend dat hij zo’n 10% van de wereldwijde Blockchain-patenten op zijn naam heeft staan. Ook heeft Sun al eerder (zoals bij de overname van BitTorrent) laten zien dat hij in korte tijd over grote investeerders kan beschikken. Nu de overname van de AliBaba-coin niet concreet wordt verwachten sommige Aziatische watchers dat er een ijzersterke combinatie in de maak is.

Wanneer die combinatie doorgang vindt en Tron de krachten met AliBaba bundelt zouden er inderdaad gekke dingen met de koers van de Tron kunnen gebeuren. Zoals altijd, de tijd zal het leren.

Meer weten over de Tron (TRX)?

Uiteraard blijven we je informeren over de ontwikkelingen rond de Tron en hun nieuwe token. De historische en actuele koersen kun je uiteraard bekijken op onze pagina met Tron (TRX) koersen.

Bron: theoofy.com

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce