22-1 Crypto Daily koersoverzicht: Bitcoin en cryptomunten positief + Specials

Gisteren en vanochten waren de koers van Bitcoin en cryptomunten in mineur. Tijdens de cryptolunch zagen we al dat de koersdaling stopte en dat de markt vervlakte. Inmiddels is het sentiment positief en zijn de koersen van Bitcoin en meeste cryptomunten weer groen. In ons crypto-overzicht brengen we je de laatste stand van zaken. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag een kijkje bij de markt voor Bitcoin-geldautomaten in Nederland. In onze Daily bespreken we in de rubriek cryptocrime de hack waardoor 100.000 data van eindgebruikers op Dark Web terecht kwamen.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we dat de cryptokoersen op zoek waren naar momentum. Inmiddels lijken de cryptokoersen voorzichtig de weg naar boven te hebben gevonden. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 22 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten voorzichtig op weg omhoog. Live koersen vastgelegd om 18.40 uur.
Crypto-overzicht 22 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten voorzichtig op weg omhoog. Live koersen vastgelegd om 18.40 uur.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen na gisteren de weg omhoog terug vinden. Ook zien we hier meer positieve weekresultaten verschijnen. In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Wordt lid van onze Telegram groep met honderden leden om dagelijks de laatste discussies in crypto te volgen, de laatste interessante prijsgrafieken te zien en nog veel meer. Hier kan je aanmelden.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.40 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.40 uur.

Crypto nieuwsoverzicht

CryptoDaily Lunch Special: Bitcoin-automaten in Nederland: dit vertellen wij je over de markt.

De markt voor Bitcoin-automaten in Nederland groeit snel. Ben jij benieuwd naar de stand van zaken en wil je weten hoe zo’n automaat werkt? In deze bijdrage vertellen we je alles.

CryptoDaily Special cryptocrime: de hack die 100.000 sets klantendata van cryptobeurzen op Dark Web slingerde.

Onderzoekers deden de schokkende ontdekking dat er 100.000 sets klantendata met ID-bewijs, adresgegevens, foto’s en meer op Dark Web rondzwerven. Ben jij benieuwd wat er aan de hand is? Je leest en ziet het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Cryptocurrencies kopen?