Qtum verwachting

Qtum verwachting

Qtum is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Qtum .

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie
8,7Meer informatie
8,2Meer informatie

Wat is dan de Qtum koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Qtum met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Qtum Dit is erg positief voor de prijs van Qtum in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Qtum verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Qtum

De prijs voorspellingen voor Qtum wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Qtum een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Qtum voorspelling 2021 

Als geheel heeft de cryptovalutamarkt het moeilijk gehad in het jaar 2019. Echter, in 2020 zijn er tekenen van verbetering geweest ondanks de uitbraak van het wereldwijde COVID-19-virus. Hierbij trok vooral QTUM de aandacht van veel handelaren. Dit komt omdat het token niet te zwaar geleden had onder de dalende trend. Terwijl dat wel het geval was voor velen andere tokens gedurende 2019. 

Maar deze interesse heeft niet veel kunnen betekenen voor de prijs van QTUM. Uiteindelijk was er toch een dalende trend te zien voor QTUM in 2020. Bovendien is QTUM niet populair in het Westen. Qtum is relatief geen hype in het Westen. Zelfs crypto’s met kleinere marktkapitalisaties zoals Nano lijken een meer gepassioneerde fans bestand in het Westen te hebben.  

Het meeste handelsvolume van Qtum is tot op de dag van vandaag afkomstig van Aziatische beurzen. Vergeleken met de huidige prijs wordt van QTUM verwacht dat het tegen eind 2021 zal staan op ongeveer $ 2,80.  

Qtum voorspelling 2025 

Uiteraard zal het succes van QTUM sterk afhangen van hoe succesvol de Qtum-blockchain is. Het klinkt als een geweldig concept om de beste functies van Bitcoin en Ethereum te combineren. Toch zien veel gebruikers het Qtum platform als gewoon weer een ander smart-contractplatform waarop dApps ontwikkeld kunnen worden. En niets meer dan dat. 

De Qtum blockchain is al online en er draaien ook al een aardig aantal dApps op. Toch zal Qtum geconfronteerd worden met sterke concurrentie van andere blockchainnetwerken zoals Ethereum, EOS, NEO en anderen. Deze zijn ook platformen waarop enkele indrukwekkende en bekendere dApps worden gehost. Op korte termijn is dit geen eenvoudig karwei om Qtum concurrerend te houden 

Daarom zal de prijs van QTUM naar verwachting de komende jaren gaan dalen. Op korte termijn is het dus niet verstandig Qtum als een goede investering te beschouwen. Echter, het lange termijn beeld voor QTUM ziet er veel beter uit. 

Qtum nieuws verwachtingen

Qtum (QTUM) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

 

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen