SwissBorg verwachting

Swissborg verwachting

SwissBorg is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van SwissBorg.

Direct SwissBorg kopen? Dit zijn de beste brokers:

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie
8,7Meer informatie
8,2Meer informatie

Wat is dan de SwissBorg koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat SwissBorg met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar SwissBorg. Dit is erg positief voor de prijs van SwissBorg  in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van SwissBorg verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit SwissBorg.

De prijs voorspellingen voor SwissBorg wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Meer weten waar je SwissBorg het beste kopen kan? Lees dan ons artikel over SwissBorg kopen.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij SwissBorg een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

SwissBorg 2021 voorspelling 

Het SwissBorg-platform heeft zijn eigen utility-token met als afkorting CHSB. Het totale voorraad van dit token staat op 1 miljard tokens en het is een ERC-20-token. Met 933 miljoen ligt het huidig circulerend aanbod net onder het totaal voorraad. Voor de ontwikkeling en promotie van het project, worden de overige tokens in reserve gehouden.  

Van alle CHSB-tokens die circuleren, wordt het grootste deel verhandeld bij HitBTC. Toch worden enkele kleine transacties bij KuCoin en Uniswap gedaan. Het verhandelen van het CHSB-token wordt bij de meeste grote beurzen zoals Binance en Bittrex helaas niet ondersteund. Echter, gelet op de prijsprestaties is het duidelijk dat het CHSB-token in 2020 sterk gegroeid. 

Voor 2020 vertoonde het CHSB-token een aardig depressieve trend. De prijs daalde tot onder $ 0,01 in augustus 2018, terwijl het in februari 2018 begon bij $ 0,10. Tot januari 2020 consolideerde de prijs daarop, toen het meer dan verdubbelde tot meer dan $ 0,02. De prijs consolideerde opnieuw tot mei 2020 en steeg vervolgens sterk waarbij het binnen een maand $ 0,15 bereikte.  

Daarna trok de prijs zich terug en bereikte eind oktober 2020 iets minder dan $ 0,07. Hierna steeg het weer sterk. De prijs van een enkele CHSB-token is vanaf 1 januari 2021 iets meer dan $ 0,41. En verwacht wordt dat het tegen december 2021 kan stijgen naar ongeveer $ 0,50. Met de huidige prijs, zal dit zeker lukken.

SwissBorg 2025 voorspelling 

SwissBorg ondersteunt zelf de prijs van CHSB-tokens door circulerende tokens terug te kopen. En deze te verbranden wanneer de prijs van CHSB een lagere trend vertoont, hun Protect and Burn-beleid. Zo wordt arbitrage vermeden en is daarom voordelig. Arbitrage kan plaatsvinden wanneer terugkoop vooraf wordt aangekondigd. Verder oegt SwissBorg maandelijks 20% van de Wealth App-kosten toe aan een reserve 

Deze reserve is bedoeld om de prijs van het CHSB-token te beschermen. Beweegt de CHSB-prijs naar een bearish-zone, dan plaatst SwissBorg automatisch kooporders voor CHSB met de reservefondsen. Het verder ontwikkelen van hun strategie kan de prijs van CHSB laten bewegen naar $ 2,50 ongeveer eind 2025. 

SwissBorg nieuws verwachtingen

SwissBorg (CHSB) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger. Als je jezelf afvraagt waarom SwissBorg stijgt? Dan komt dit door de ontwikkelingen waar zee mee bezig zijn welke leiden tot een grotere vraag.

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie
8,7Meer informatie
8,2Meer informatie

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen