Thorchain verwachting

thorchain verwachting

Thorchain is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Thorchain.

Direct Thorchain kopen? Dit zijn de beste brokers:

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,6

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><a><p class=
Coinmerce

Eenvoudig en veilig

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Wat is dan de Thorchain koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Thorchain met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Thorchain Dit is erg positief voor de prijs van Thorchain in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Thorchain verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Thorchain

De prijs voorspellingen voor Thorchain wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Meer weten waar je Thorchain het beste kopen kan? Lees dan ons artikel over Thorchain kopen.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Thorchain een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Voorspelling THORChain 2021 

In 2020 was THORChain, RUNE, van plan om hun mainet te lanceren. Echter, het is hun het vorig jaar niet gelukt dit doel te bereiken. In 2020 is het hun wel gelukt de bèta voor BEPSwap te lanceren. Hierbij hebben zij de eerdere RUNEVault-app stopgezet. Het is darom nu duidelijk dat een belangrijk doel voor 2021 is dat zij eindelijk hun mainet lanceren. Verder is er vanuit het team interesse om meer ketens aan BEPSwap toe te voegen. 

Het team is ook geïnteresseerd in het ontwikkelen van ontwikkelaarstools. Hiermee kunnen validators bruggen bouwen naar andere chains op verzoek van de community. Er zijn nog meer plannen voor 2021 en de jaren die daarna volgen. Zo wil het team onder ndere een laag 2-schaalnetwerk creeren genaamd het Flash-netwerk. Vervolgens zal dit gekoppeld worden met andere bliksemsnelle netwerken.  

Het opzetten van het Flash-netwerk heeft als doel om een huidig probleem op te lossen bij een bliksemsnelle ruil. Er is nu geen manier is om aan te tonen dat een ontvanger geld heeft ontvangen in zo een bliksemsnelle ruil. Om dit Flash-netwerk van stroom te voorzien, is THORChain van plan om de prijsfeeds uit zijn eigen liquiditeitspools te gebruiken.  

Met deze ontwikkelingen verwachten experts dat RUNE aan het eind van dit jaar op ongeveer $ 4 zal staan. Andere experts hebben berekend dat RUNE mogelijk op ongeveer $ 3,50 zal staan. 

Voorspelling THORChain 2025 

Uit de planning van THORChain is het duidelijk een uitgebreid project. Als het eenmaal volledig is gelanceerd heeft het veel potentie om meer marktaandeel naar zich toe te trekken. Een groter deel van de huidige gecentraliseerde beurzen en DEX. Hoe meer activa THORChain kan toevoegen, des te groter de liquiditeit die het kan bieden. Dat zal voor meer acceptatie zorgen, is de verwachting. 

De potentie is er zeker om in de loop van de jaren flink te groeien. Experts verwachten dat over vier jaren RUNE ongeveer tussen $ 6,75 en $ 8 zal zitten. 

Thorchain nieuws verwachtingen

Thorchain (RUNE) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger. Als je jezelf afvraagt waarom Thorchain stijgt? Dan komt dit door de ontwikkelingen waar zee mee bezig zijn welke leiden tot een grotere vraag.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,6

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><a><p class=
Coinmerce

Eenvoudig en veilig

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen