Search
Close this search box.

Wallet van Robert 21: de Bitcoin weer verslagen *UPDATE*

Nadat we vorige week al zagen dat de cryptomarkt flink moest incasseren was het ook deze week niet allemaal rozengeur en maneschijn. Toch slaagde ik erin de Bitcoin (BTC) weer te verslaan. Ik zet mijn resultaten op een rij en kijk vooruit naar de wallet van Robert in de komende week.

[affcoups id=”2543″]

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Ten opzichte van mijn wallet van Robert van vorige week heb ik geen wijzigingen doorgevoerd. De afgelopen week bestond mijn portefeuille bij Bitcoinmeester dus uit een saldo fiat geld, de Bitcoin (BTC),  Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Eos(EOS), Basic Attention Code (BAT) en de Binancecoin (BNB).

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen week?

We zagen de afgelopen week vooral in het midden van de week een sterke koersval. Toen de koersen donderdag en vrijdag herstelden viel op dat de markt voor het eerst sinds lange tijd een sterker herstel liet zien bij de Altcoins dan bij de Bitcoin. In onderstaand overzicht zie je mijn resultaten van de afgelopen week. De Bitcoin (BTC) verloor 14,25% van haar waarde ten opzichte van vorige week. Mijn resultaten waren de volgende:

Resultaat wallet van Robert 26 augustus 2019. Hoewel ik verlies leed versloeg ik de Bitcoin (BTC) ruim.
Resultaat wallet van Robert 26 augustus 2019. Hoewel ik verlies leed versloeg ik de Bitcoin (BTC) ruim.

De grafiek laat deze week zien dat het weekresultaat voor veel cryptomunten achterloopt bij het dagresultaat. Sinds vrijdag zien we inderdaad de koersen herstellen. Bovendien valt op dat de Altcoin minder verlies lijden dan de Bitcoin (BTC). Ook verrassend is het eerste positieve weekresultaat van de Basic Attention Token (BTC) in tijden.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Hoewel de Basic Attention Token (BAT) iets teruggewonnen heeft zijn we nog lang niet bij de benodigde € 9,50. HODL blijft dus het devies.

Voor de overige cryptomunten in mijn portefeuille heb ik zoals elke week weer de de top 50 van ruim 160 beschikbare cryptomunten op de site van Bitcoinmeester bekeken. De technische analyses zijn op dit moment voor geen van alle cryptomunten in mijn portefeuille uitgesproken positief. Aan de andere kant zien we dat de weekend- en dagkoersen tekenen van herstel vertonen. Ook lijken de fundamentele analyses te duiden op cryptomunten als ‘save haven’ voor de onrusten in Azië en de vrees voor een recessie.

Daarom heb ik besloten mijn portefeuille even aan te houden en de koersen goed te volgen. Mocht de Bitcoin de $ 10.000,- passeren, dan is een stevige herbeoordeling op zijn plaats. Voor de Ripple (XRP) houd ik met name de discussie tussen het bedrijf en de achterban in de gaten over de oproep van de achterban om XRP te verbranden.

Mijn wallet van Robert ziet er dus op dit moment als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Zoals jullie gewend zijn zal ik mijn portefeuille scherp in de gaten houden. Wanneer de triggers, die ik hierboven genoemd heb, of wanneer de ontwikkelingen hiertoe aanleiding geven publiceer ik mijn wijzigingen direct op Twitter. Dit is natuurlijk ook de ideale plek om te discussiëren over de koersen en koersverwachting. Uiteraard kunnen jullie zelf natuurlijk ook op Bitcoinmeester meekijken of jullie mijn strategie onderschrijven of juist niet.

*UPDATE* Let op: inmiddels hebben de ontwikkelingen na het schrijven van deze editie van de wallet van Robert ertoe geleid dat ik heb ingegrepen. Hier zie je mijn acties. De bovenstaande gegevens zijn dus vanaf 29 augustus in de ochtend achterhaald.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.